Parket prijzen vergelijken

Parket merken


Productinformatie lamelparket

LamelparketMinimaal 10% KORTING via Interieurdeal.com

Lamelparket vloeren hebben een authentieke en robuuste uitstraling. Lamelparket is kant en klaar parket dat is samengesteld uit MDF en een toplaag eikenhout. Het is een duurzame vloer die met de jaren mooier wordt. Lamelparket is te leveren in een groot aantal houtkleuren, houtpatronen, diktes en verschillende afwerkingen. Er zijn tal van toonaangevende merken die kwalitatief goede lamelparket vloeren fabriceren en leveren aan de betere vakspecialisten en parketeurs.

 

 

Interieurdeal.com raadt aan om diverse offertes en prijzen aan te vragen bij meerdere vakspecialisten zodat u goed kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Interieurdeal.com wilt u graag voorzien van alle mogelijke informatie betreffende lamelparket. Zie hieronder relevante informatie en keuzemogelijkheden dat van belang is bij de aankoop lamelparket.

 

Gratis offertes aanvragen 

Breedtes lamelparket delen

Lamelparket delen kunnen verschillende breedtes verkrijgen. Deze liggen tussen de 14cm en 35cm breed. De regel die geldt bij de keuze van de breedte van de houten delen: hoe breder de delen hoe rustiger de uitstraling van de lamelparket vloer, hoe smaller de delen hoe speelser de uitstraling van de lamelparket vloer. Tevens kan er gekozen worden voor wisselende breedtes waarbij een extra speelse uitstraling wordt verkregen. 

Knoesten lamelparket

V-groef lamelparket

Lamelparket vloeren kunnen een v-groef verkrijgen. Dit houdt in dat op de lange zijde of de lange en korte zijde (rondom) een v-groef is verwerkt. Een v-groef geeft de vloer extra uitstraling en een verruimend effect.

Oppervlakte afwerking lamelparket

Extra bewerking lamelparket

Plinten lamelparket

Ondervloer lamelparket

Het is aan te raden om altijd een ondervloer te bestellen bij de aanschaf van lamelparket. Een ondervloer voor lamelparket kan verschillende eigenschappen bevatten:

Vloerverwarming lamelparket

De combinatie van vloerverwarming met lamelparket gaat goed samen. Echter dient er wel rekening gehouden te worden met de materiaalkeuze betreffende de lamelparket en het soort ondervloer.  

Voordelen lamelparket

 

 

Gratis offertes aanvragen 

Meer informatie over lamelparket

Wilt u meer informatie verkrijgen over lamelparket? Of heeft u bepaalde vragen over lamelparket prijzen? Plaats dan een opdracht op Interieurdeal.com. Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@interieurdeal.com. Onze medewerkers staan u graag te woord met betrekking tot al uw vragen over lamelparket. 

Lamelparket merken


Alloc Parket  bestellen
Alloc parket
Quick Step Parket  bestellen
Quick Step parket
Bruynzeel Parket  bestellen
Bruynzeel parket
Berry Floor Parket  bestellen
Berry Floor parket
Tarkett Parket  bestellen
Tarkett parket


Meer informatie: Lamelparkett | Lamelparket prijzen vergelijken | Lamelparket | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Houten parketvloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Laatste offertes: Parket

55 m2 Lamel Parket met ondervloer en leggen

55 m2 Lamel Parket met ondervloer en leggen

Arnhem (GD)

Parket

400 m2. Parket Tapis met bies voor 4 appartementen

400 m2. Parket Tapis met bies voor 4 appartementen

Den Haag (ZH)

Parket

Offertevraag 70 m2 Lamelparket Norland grenen

Offertevraag 70 m2 Lamelparket Norland grenen

Gentbrugge ()

Parket

50 m2 Lamelparket met ondervloer

50 m2 Lamelparket met ondervloer

Den Haag (ZH)

Parket

80 m2 lamelparket

80 m2 lamelparket

Terneuzen (ZL)

Parket

75m2 Lamelparket benedenverdieping

Eventueel kan ook een prijsopgave gedaan worden voor het verwijderen van de huidige tapis parketvloer i.c.m. het aanleggen van de vleorverwarming.

Lisse (ZH)

Parket

50m2 Flamingo parket inclusief leggen

50m2 Flamingo parket inclusief leggen

Heerhugowaard (NH)

Parket

Marty lamelparket vloer

Marty lamelparket vloer

Antwerpen (B)

Parket

23m2 Kersen lamelparket 3 strooks

Ik ben op zoek naar kersen lamelparket 3 strooks voor zelf leggen van een vloer in slaapkamer. Maten slaapkamer 5,60 m bij 4,10 m. Dus circa 25 m2 nodig incl snijverlies. Plank liefst rond 18-19 cm, lengte 220 cm, dikte 14 mm waarvan 4 mm toplaag. Afwerking lak. Zie foto van huidige vloer. Dit is wat ik zoek. Wie kan mij verder helpen?

Rijswijk (ZH)

Parket

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten