Prijs vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe prijs van vloeren wordt vaak veel hoger geschat dan dat deze daadwerkelijk ligt. Dat heeft onder andere te maken met de mogelijkheid tot vergelijken. Wist je dat het goed mogelijk is om meerdere parketeurs en vloerspecialisten met elkaar te vergelijken, om op die manier tot een scherpe prijs te komen? Houd er rekening mee dat ook de materialen en afwerkingen van belang zijn, maar dat er een hoop geld gaat zitten in de manuren van de specialist. Doe je specifieke online aanvraag en ontvang binnen 24 – 48 uur 6 offertes, zodat je de tarieven kunt vergelijken.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Wat is de prijs van vloeren?

De prijs van vloeren hangt onder andere af van de plinten die je aan wilt laten brengen en de ondervloer waar je naar op zoek bent. Houd er verder rekening mee dat je de vloer af kunt laten werken met olie of lak, of dat je een extra bewerking uit kunt laten voeren om ervoor te zorgen dat de vloer er volledig naar wens uit komt te zien. Uiteraard kan de prijs op die manier oplopen, maar dat is iets waar je met behulp van een offerteaanvraag op een eenvoudige wijze achter kunt komen. Daarnaast kunnen de vakspecialisten je daar natuurlijk meer over vertellen.

 

Merken en prijzen van vloeren

Kijk ook goed naar de verschillende merken parket vloeren, aangezien die de prijs van vloeren behoorlijk kunnen beïnvloeden. Weet je bijvoorbeeld al dat je gebruik wilt maken van een Kährs, een Par-Ky, een Balterio, een Bruynzeel of een Solidfloor vloer? Dan is het verstandig om dat aan te geven, aangezien de prijzen van vloeren daar voor een belangrijk deel van afhankelijk zijn. Heb je nog geen voorkeur? Sla deze stap dan over in ons handige stappenplan, maar zorg verder voor een specifieke aanvraag op basis waarvan de parketeurs de prijs van vloeren kunnen aangeven.

 

Merken vloeren


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten