Prijzen vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comBenieuwd naar de prijzen van vloeren? Het is in ieder geval verstandig om altijd meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Houd er daarnaast rekening mee dat zaken als de afwerking van een vloer of de plinten die je gebruikt de prijs flink kunnen beïnvloeden. Wil je weten wat de prijzen van vloeren zijn, op basis van jouw specifieke wensen? Dan is het verstandig om een specifieke aanvraag te plaatsen, op basis waarvan de diverse parketeurs je precies aan kunnen geven waar je qua kosten op kunt rekenen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Prijzen van vloeren vergelijken

Je kunt gemiddeld 6 offertes binnen 24 – 48 uur verwachten, waardoor je de prijzen van vloeren kunt vergelijken en je tot een interessante aanbieding kunt komen. Kijk onder andere goed naar de kosten voor het materiaal die men je in rekening zal brengen, net als de arbeidskosten die er in de offerte staan. Het is daarnaast natuurlijk verstandig om zo helder mogelijk aan te geven waar je naar op zoek bent. Op die manier zorg je ervoor dat de offerte en de prijzen van de vloeren zo goed mogelijk aansluiten bij je wensen.

 

Prijzen van vloeren en plinten

Wil je de prijzen van vloeren berekenen? Houd er dan rekening mee dat de plinten hierin een belangrijke rol spelen. Het zijn de holle plinten die je de mogelijkheid bieden om een kabel weg te werken, terwijl je er met MDF-plinten voor kunt zorgen dat je deze gemakkelijk zelf kunt schilderen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor een massief houten plint of wellicht een zelfklevende plakplint, net wat je wilt. Je kunt op die manier de prijzen van vloeren beïnvloeden, aangezien men een offerte op maat op zal stellen.

 

Houten vloeren merken


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten