Klik hier om in te loggen

Testimonials

Hieronder zijn de meningen en ervaringen over Interieurdeal.com van zowel de opdrachtgevers als opdrachtnemers geplaatst. Deze testimonials zijn door desbetreffende partijen zelf geplaatst en geven goed inzicht in de toegevoegde waarde van het platform van Interieurdeal.com.

Bart Beermann Raamdecoratie | Bart Beermann, Schagen | 13-05-2014

Interieurdeal.com biedt ons een sterke tool aan om in contact te komen met potentiŽle klanten. Na het plaatsen van een offerte krijg ik de contactgegevens van de klant. Zo kan ik direct contact leggen en hen uitnodigen voor een bezoek aan de showroom

Huigen Wonen | Mark Huigen, Alphen aan den Rijn | 18-03-2014

Interieurdeal.com geeft mij de mogelijkheid om klanten te vinden in het door mij vastgestelde werkgebied. Je krijgt goed inzicht in welk product de potentiŽle klant wilt kopen. Een aanvulling op ons eigen klantenkring.

Theo van Aalst, Breda | 02-03-2014

Interieurdeal.com biedt de ideale tool aan om makkelijk en snel bij meerdere vakspecialisten offertes en prijzen op te vragen. Het werkt gebruiksvriendelijk en we kregen snel reacties van winkels uit de regio. Ik raad Interieurdeal.com iedereen aan!

Master Totaalinrichting | P. van den Brink, Hoofddorp | 20-02-2014

Interieurdeal.com is een krachtige website om potentiŽle klanten naar de winkel te krijgen. Consumenten oriŽnteren zich steeds meer op internet en willen offertes en prijzen aanvragen buiten openingstijden. Interieurdeal.com biedt hierin de uitkomst!

Westmaas Interieur | J. Westmaas, Woubrugge | 17-01-2014

Een professioneel platform met offerte- en prijsaanvragen met waardevolle informatie voor vakspecialisten. Er komen nog niet heel veel opdrachten binnen, maar dat is begrijpelijk voor een site die net is gestart.

A.D.C. van den Nouwland, Zoetermeer | 28-12-2013

Ik ben zeer tevreden over Interieurdeal.com! Ik heb binnen een aanzienlijke tijd een aantal offertes en reacties van verschillende vakspecialisten bij mij uit de buurt gekregen.

De Lange & Reek Woninginrichters | R. van Krieken, Schiedam | 14-12-2013

Interieurdeal.com is een perfect medium om vraag en aanbod in de interieurbranche bij elkaar te brengen. Het biedt ons een prima optie om ons te profileren, een goede naam op te bouwen en nieuwe klanten naar de winkel te krijgen.

M. Debra, Utrecht | 22-11-2013

Stoffeeropdracht van stoelen en bank door Cozijnsen Zitmeubelen uit Geldermalsen. Geen offerte gekregen maar bericht. Daarom geen beoordeling maar alleen testimonial. Misschien achteraf nog als beoordeling koppelen: Rapportcijfer 8,5!

Meubelstoffeerderij Jan Mol | J. Mol, Amsterdam | 12-11-2013

Als gebruiker van Interieurdeal.com ben ik zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de informatie die ik krijg in de offerte aanvragen. Je kan merken dat het platform is opgezet door mensen met veel vakkennis!

A. van Veen, Voorschoten | 26-10-2013

Erg makkelijk dat je via 1 site offertes en adviezen verkrijgt van meerdere zonweringspecialisten. Dit offertesysteem heeft me veel tijd en geld bespaard!

K. Gieben, Reeuwijk | 18-10-2013

Ruwi in Bodegraven gaat binnenkort vinyl leggen in de woning waarvoor ik een offerte heb opgevraagd.Ze zijn inmiddels langs geweest om alles op te meten en er is vinyl uitgezocht.Bedankt voor uw bemiddeling in deze. Met vriendelijke groet, K.Gieben

Jeroen Gans Stoffeerder | J. Gans, Zaandam | 26-09-2013

Door gebruik te maken van Interieurdeal.com kom ik op een efficiŽnte manier in contact met particulieren die buiten mijn werkgebied wonen en producten willen kopen. Interessant is dat je contact kan leggen met mensen via privťberichten.

M. Kuulkers, Alphen aan den Rijn | 10-09-2013

Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten en diensten van de interieurwinkel die ik via Interieurdeal.com heb leren kennen. Interieurdeal.com bedankt!

P.F. van der Lubbe, Leidschendam | 16-08-2013

Interieurdeal.com werkt zeer prettig, is gebruiksvriendelijk en doeltreffend. Binnen twee dagen meerdere offertes verkregen van vakspecialisten bij mij uit de buurt. Het resultaat: een mooie, kwalitatief goede screen aan de voorgevel van mijn woning.




Ons Huis & Interieurjournaal James Opvulbanner fototafeltjes- en lijsten tapijtpromo