Linoleum prijzen

Linoleum merken


Op zoek naar de beste prijs voor linoleum? Vergelijk linoleum specialisten bij u in de regio! Vraag vergelijkende offertes aan bij linoleum specialisten bij u in de regio door uw offerte aanvraag te plaatsen op Interieurdeal.com. Geheel gratis en zonder verplichtingen!

Vergelijk Linoleum prijzen van linoleum specialisten bij u in de buurt

Linoleum specialisten uit uw regio bekijken uw offerte aanvraag en plaatsen een offerte voor linoleum op uw account. Pas als u een linoleum offerte ontvangen heeft, ontvangt de betreffende linoleum specialist uw contactinformatie. U vergelijkt linoleum specialisten op basis van hun linoleum offerte, linoleum prijs en de waardering van de linoleum specialist. Dat is slimmer linoleum kopen!

Gratis offertes aanvragen

Linoleum merken

U kunt een offerte aanvragen voor alle linoleum merken.

Forbo Linoleum prijzen bestellen
Forbo linoleum prijzen
Armstrong Linoleum prijzen bestellen
Armstrong linoleum prijzen

Gratis offertes aanvragen

Linoleum prijzen per merk

Bij het vergelijken van linoleum prijzen via Interieurdeal.com kunt u tijdens het offerte aanvraag proces van linoleum offertes aangeven welk merk linoleum u wenst. Wilt u bijv. enkel de prijzen weten voor linoleum bij een linoleum specialist van een specifiek merk? Of wilt u enkel linoleum prijzen ontvangen van de merken uit een hoger segment? Of mogelijk kiest u liever bewust voor de laagste linoleum prijs en wilt u dus liever offertes ontvangen uit het lagere linoleum merkensegment. Bij het online aanvragen van prijzen voor linoleum kunt u dit exact aangeven, zodat u slechts de offertes voor linoleum ontvangt die ook bij ķw wensen!

Enkel linoleum prijzen van linoleum specialisten

Op Interieurdeal.com zijn enkel linoleum specialisten aangesloten. Linoleum specialisten onderscheiden zich van linoleum discounters door het leveren van het beste advies, de hoogste kwaliteit en service en de juist prijs-kwaliteit verhouding. Kies voor een linoleum die jarenlang meegaat door te kiezen voor een linoleum specialist!

Of zoekt u misschien...?

De juiste keuze voor linoleum?

Het aanvragen van een linoleum offerte via Interieurdeal.com werkt heel eenvoudig. U kunt kiezen om versneld een offerte aanvraag te plaatsen of door ons uitgebreid invulschema te gebruiken. Met het uitgebreide invulschema doorloopt u in enkele minuten alle belangrijkste vragen bij het maken van de beste linoleum offerte door linoleum specialisten.

Interieurdeal.com maakt het voor u graag makkelijk om de beste deal voor linoleum te verkrijgen!

Gratis offertes aanvragen

Linoleum winkels

Op Interieurdeal.com zijn ruim 400 vakspecialisten aangesloten, vindt uw linoleum vakspecialist bij u in de buurt!


Laatste offertes: Linoleum

42m2 Forbo linoleum vloer

42m2 Forbo linoleum vloer

Boxtel (NB)

Linoleum

35m2 Linoleum kamer en gangvloer

35m2 Linoleum kamer en gangvloer

Capelle aan den IJssel (ZH)

Linoleum

200m2 Linoleum vloer inclusief leggen

200m2 Linoleum vloer inclusief leggen

Kampen (OV)

Linoleum

40m2 Linoleum voor bovenverdieping

40m2 Linoleum voor bovenverdieping

Leeuwarden (FR)

Linoleum

Forbo Linoleum Cloudy Sand. 30m2

Forbo Linoleum Cloudy Sand. 30m2

Bloemendaal (NH)

Linoleum

45m2 Linoleum voor slaapkamers

45m2 Linoleum voor slaapkamers

Oranjewijk (GR)

Linoleum

Linoleum vloer wintertuin

Nijmegen en omgeving ( 10 km)

Nijmegen (GD)

Linoleum

Forbo linleum Walton uni (200 cm breed)

Beste, Wij overwegen een Linoleum vloer te nemen. We willen graag een strakke vloer, PVC is niet helemaal wat wij zoeken en een gietvloer durven wij in ons huis niet aan. Vandaar dat wij op Linoleum uitkomen. De huidige vloer in het huis, is een verlijmde parketvloer. Deze willen wij er liever niet uithalen daar wij bang zijn dat we de vloer daaronder (cementvloer) beschadigen. Bovendien ligt de vloer er redelijk strak in. Graag zou ik een prijsopgave willen hebben (of een indicatie) wat de prijs zal zijn voor een dergelijke vloer. De kleuren van Walton Uni spreken ons aan (we wachten graag nog de nieuwe kleuren af die 1 april uitkomen) of iets als Marmoleum Contrete, kleur: Orbit. Verdere bijzonderheden zijn dat wij in een wijk wonen waar de grond vochtig is. Hoe en of dit van invloed is op de te leggen Linoleumvloer weet ik niet. Het gaat in elk geval om een woning op de begane grond. Het vloeroppervlak is ca. 70m2, de vloer is nodig op de gehele benedenverdieping. Hal, keuken, woonkamer en toilet. Ook wilde ik graag weten wat de levertijd (inclusief leggen) is van deze vloer vanaf het moment van bestellen? Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, David Blaes

Bergen (NH)

Linoleum

Vloerbedekking voor speeltuinvereniging

Vloerbedekking voor speeltuinvereniging

Leiden (ZH)

Linoleum

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten
Vraag offertes aan bij winkels uit uw buurtHulp nodig? 06 - 46 222 444(ma - vr 8:30 - 17:30 uur) Stuur een e-mail Bel mij terug Veel gestelde vragen