Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten

Linoleum Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een linoleum winkel in Heerhugowaard? Op Interieurdeal.com zijn 400+ vakspecialisten aangesloten, dus ook diverse linoleum winkels in de omgeving van Heerhugowaard. Vul uw offerte aanvraag voor uw linoleum in op onze website en ontvang vrijblijvende linoleum offertes van specialisten uit Heerhugowaard en de omgeving van Heerhugowaard.


Offertes aanvragen

Laatste offertes: Linoleum Heerhugowaard en omg.

45 m2 linoleum voor woonkamer met egaliseren ondervloer

Vriendelijk verzoek om alleen per mail te reageren

Schagen (NH)

Linoleum

Forbo linleum Walton uni (200 cm breed)

Beste, Wij overwegen een Linoleum vloer te nemen. We willen graag een strakke vloer, PVC is niet helemaal wat wij zoeken en een gietvloer durven wij in ons huis niet aan. Vandaar dat wij op Linoleum uitkomen. De huidige vloer in het huis, is een verlijmde parketvloer. Deze willen wij er liever niet uithalen daar wij bang zijn dat we de vloer daaronder (cementvloer) beschadigen. Bovendien ligt de vloer er redelijk strak in. Graag zou ik een prijsopgave willen hebben (of een indicatie) wat de prijs zal zijn voor een dergelijke vloer. De kleuren van Walton Uni spreken ons aan (we wachten graag nog de nieuwe kleuren af die 1 april uitkomen) of iets als Marmoleum Contrete, kleur: Orbit. Verdere bijzonderheden zijn dat wij in een wijk wonen waar de grond vochtig is. Hoe en of dit van invloed is op de te leggen Linoleumvloer weet ik niet. Het gaat in elk geval om een woning op de begane grond. Het vloeroppervlak is ca. 70m2, de vloer is nodig op de gehele benedenverdieping. Hal, keuken, woonkamer en toilet. Ook wilde ik graag weten wat de levertijd (inclusief leggen) is van deze vloer vanaf het moment van bestellen? Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, David Blaes

Bergen (NH)

Linoleum

Restant linoleum grijs of zwart

Restant linoleum grijs of zwart

IJmuiden (NH)

Linoleum

Linoleum voor tafel

Linoleum voor tafel

Sint Maarten (NH)

Linoleum

Linoleum begane grond, vloerbedekking 1e en 2e verdieping

Graag de Piet Boon 01 aanbieden. Het gaat om een nieuwbouw woning met vloerverwarming: begane grond Linoleum. 1e en 2e verdieping vloerbedekking, 2 dichte trappen ook vloerbedekking (zijkanten niet). Vloerbedekking moet nog nader worden uitgekozen.

Heerhugowaard (NH)

Linoleum

106m2 Forbo Cork linoleum offerte

Het totaal aantal vierkante meter is incl snijverlies.

Hoorn (NH)

Linoleum18 bedrijven gevonden

  • Waardering
  • Bedrijfsinformatie

Meubelstoffering:

Entreematten: