PVC-vloer prijzen vergelijken

PVC-vloer merken


TFD
TFD

Productinformatie PVC vloeren

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comPVC-vloer

 PVC vloeren zijn enorm in opmars door de duurzaamheid van het materiaal en het makkelijke onderhoud. PVC vloeren zijn te leveren in tal van varianten, kleuren en designs. Er zijn tal van toonaangevende merken die kwalitatief goede PVC vloeren fabriceren en leveren aan de betere vakspecialisten. Aangeraden wordt om altijd een ondervloer erbij te bestellen aangezien dit egaliserend werkt, verhoging comfort en verlenging van de levensduur van de PVC vloer.

 

 

 

Interieurdeal.com raadt aan om diverse offertes en prijzen aan te vragen bij meerdere vakspecialisten zodat u goed kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Interieurdeal.com wilt u graag voorzien van alle mogelijke informatie betreffende PVC vloeren. Zie hieronder relevante informatie en keuzemogelijkheden dat van belang is bij de aankoop van een PVC vloer.

 

Gratis offertes aanvragen 

Soorten uitstraling vinyl vloer

V-groef PVC vloer

PVC vloeren kunnen een v-groef verkrijgen. Dit houdt in dat op de lange zijde of de lange en korte zijde (rondom) een v-groef is verwerkt. Een v-groef geeft de vloer extra uitstraling en een verruimend effect.

Ondervloer PVC vloer

Het is aan te raden om altijd een ondervloer te bestellen bij de aanschaf van een PVC vloer. Een ondervloer voor een PVC vloer kan verschillende eigenschappen bevatten:

Vloerverwarming PVC vloer

De combinatie van vloerverwarming met een PVC vloer gaat goed samen. Echter dient er wel rekening gehouden te worden met de materiaalkeuze betreffende de PVC vloer en het soort ondervloer. 

Voordelen PVC vloer

Nadelen PVC vloer

 

Gratis offertes aanvragen

 

Meer informatie over PVC vloeren

Wilt u meer informatie verkrijgen over PVC vloeren? Of heeft u bepaalde vragen over PVC vloer prijzen? Plaats dan een opdracht op Interieurdeal.com. Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@interieurdeal.com. Onze medewerkers staan u graag te woord met betrekking tot al uw vragen over PVC vloeren. 

PVC vloer merken


Terdex PVC-vloer  bestellen
Terdex pvc-vloer
Wicanders PVC-vloer  bestellen
Wicanders pvc-vloer
Contesse PVC-vloer  bestellen
Contesse pvc-vloer
Vivafloors PVC-vloer  bestellen
Vivafloors pvc-vloer
Expona PVC-vloer  bestellen
Expona pvc-vloer


Meer informatie: PVC vloer | PVC-vloer prijzen vergelijken | PVC vloer laten leggen? | Pvc vloeren aanbieding | Pvc vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Pvc vloer | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Pvc vloer prijs | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Pvc vloer prijzen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Kosten pvc vloer | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Mflor | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Pvc click vloer | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Laatste offertes: Pvc-vloer

70 m2 Pvc Vloer met ondervloer compleet gelegd

70 m2 Pvc Vloer met ondervloer compleet gelegd

Utrecht (UT)

PVC-vloer

52 m2 PVC vloer op vloerverwarming offerte aanvraag

52 m2 PVC vloer op vloerverwarming offerte aanvraag

Sappermeer (GR)

PVC-vloer

70 m2 PVC vloer of Marmoleum

Beste mensen, Wij wonen momenteel in he buitenland. We komen deze zomer terug naar Nederland. We twijfelen nog tussen een PVC of een marmoleumvloer. We vinden het erg lastig om vanaf plaatjes op internet een keuze te maken. Maar we zijn in eerste instantie op zoek naar een kostenindicatie. Daarnaast willen we graag weten wat de levertijd is van dit soort producten. Idealiter zouden wij de vloeg graag vanaf 15 juli 2019 gelegd willen hebben. Alvast dank.

Zeewolde (FL)

PVC-vloer

Pvc vloer houtlook ca 110 m2

Verlijmbare pvc vloer De houtlook vloer moet niet te veel en te nadrukkelijke noesten hebben. Houtlook met lichte grey tint. Wel warm ogend, maar niet te geel of rood achtig

Berkel en Rodenrijs (ZH)

PVC-vloer

120 m2 Pvc Vloer Visgraat op vloerverwarming

We willen graag een pvc visgraat houtlook vloer op onze benedenverdieping. We hebben nu een jaar woonbeton in onze woning liggen, maar zijn hierover niet tevreden.

Hengelo (OV)

PVC-vloer

PVC vloer voor gehele vloer appartement.

PVC vloer voor gehele vloer appartement.

Roermond (LB)

PVC-vloer

100 m2 pvc vloer compleet. Incl leggen

Betreft hydro cork

Delft (ZH)

PVC-vloer

163 m2 Mflor Pvc Vloer Parva Plus offerte aanvraag

163 m2 Mflor Pvc Vloer Parva Plus offerte aanvraag

Den Haag (ZH)

PVC-vloer

70 m2 pvc-vloeren voor woonkamer

Vloer leggen in het hele appartement behalve badkamer/sanitaire en keuken. Vloer moet gelegd worden half februari 2019. groet,

Den Bosch (NB)

PVC-vloer

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten