Linoleum prijzen vergelijken

Linoleum merken


Productinformatie linoleum

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comLinoleum

Linoleum vloeren zijn te leveren in tal van varianten, kleuren en designs. Er zijn twee toonaangevende merken die kwalitatief goede linoleum vloeren fabriceren en leveren aan de betere vakspecialisten. Aangeraden wordt om altijd een ondervloer erbij te bestellen aangezien dit egaliserend werkt, verhoging comfort en verlenging van de levensduur van de linoleum vloer.

 

Interieurdeal.com raadt aan om diverse offertes en prijzen aan te vragen bij meerdere vakspecialisten zodat u goed kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Interieurdeal.com wilt u graag voorzien van alle mogelijke informatie betreffende linoleum vloeren. Zie hieronder relevante informatie en keuzemogelijkheden dat van belang is bij de aankoop van een linoleum vloer.

 

Gratis offertes aanvragen 

Soorten linoleum

Naden lassen linoleum vloer

Tussennaden lassen van een linoleum vloer gebeurt aan de hand van het opvullen met silliconen. Opgevulde tussennaden met siliconen zorgen voor een permanente dichting, stopt vuil en vocht, en geeft een langere levensduur aan de linoleum vloer. 

Buitenraden afkitten linoleum vloer

Aangeraden wordt om de buitenranden van de linoleum vloer af te kitten aangezien dit vocht tegen houdt en het hygiënisch is. 

Ondervloer linoleum vloer

Het is aan te raden om altijd een ondervloer te bestellen bij de aanschaf van een linoleum vloer. Een ondervloer voor een linoleum vloer kan verschillende eigenschappen bevatten:

Vloerverwarming linoleum vloer

De combinatie van vloerverwarming met een linoleum vloer gaat goed samen. Echter dient er wel rekening gehouden te worden met de materiaalkeuze betreffende de linoleum vloer en het soort ondervloer. 

Voordelen linoleum vloer

Nadelen linoleum vloer

 

Gratis offertes aanvragen 

Meer informatie over linoleum vloeren

Wilt u meer informatie verkrijgen over linoleum vloeren? Of heeft u bepaalde vragen over linoleum vloer prijzen? Plaats dan een opdracht op Interieurdeal.com. Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@interieurdeal.com. Onze medewerkers staan u graag te woord met betrekking tot al uw vragen over linoleum vloeren.

 

Linoleum vloer merken


Forbo Linoleum  bestellen
Forbo linoleum
Armstrong Linoleum  bestellen
Armstrong linoleum


Meer informatie: Linoleum | Linoleum prijzen vergelijken

Laatste offertes: Linoleum

42m2 Forbo linoleum vloer

42m2 Forbo linoleum vloer

Boxtel (NB)

Linoleum

35m2 Linoleum kamer en gangvloer

35m2 Linoleum kamer en gangvloer

Capelle aan den IJssel (ZH)

Linoleum

200m2 Linoleum vloer inclusief leggen

200m2 Linoleum vloer inclusief leggen

Kampen (OV)

Linoleum

40m2 Linoleum voor bovenverdieping

40m2 Linoleum voor bovenverdieping

Leeuwarden (FR)

Linoleum

Forbo Linoleum Cloudy Sand. 30m2

Forbo Linoleum Cloudy Sand. 30m2

Bloemendaal (NH)

Linoleum

45m2 Linoleum voor slaapkamers

45m2 Linoleum voor slaapkamers

Oranjewijk (GR)

Linoleum

Linoleum vloer wintertuin

Nijmegen en omgeving ( 10 km)

Nijmegen (GD)

Linoleum

Forbo linleum Walton uni (200 cm breed)

Beste, Wij overwegen een Linoleum vloer te nemen. We willen graag een strakke vloer, PVC is niet helemaal wat wij zoeken en een gietvloer durven wij in ons huis niet aan. Vandaar dat wij op Linoleum uitkomen. De huidige vloer in het huis, is een verlijmde parketvloer. Deze willen wij er liever niet uithalen daar wij bang zijn dat we de vloer daaronder (cementvloer) beschadigen. Bovendien ligt de vloer er redelijk strak in. Graag zou ik een prijsopgave willen hebben (of een indicatie) wat de prijs zal zijn voor een dergelijke vloer. De kleuren van Walton Uni spreken ons aan (we wachten graag nog de nieuwe kleuren af die 1 april uitkomen) of iets als Marmoleum Contrete, kleur: Orbit. Verdere bijzonderheden zijn dat wij in een wijk wonen waar de grond vochtig is. Hoe en of dit van invloed is op de te leggen Linoleumvloer weet ik niet. Het gaat in elk geval om een woning op de begane grond. Het vloeroppervlak is ca. 70m2, de vloer is nodig op de gehele benedenverdieping. Hal, keuken, woonkamer en toilet. Ook wilde ik graag weten wat de levertijd (inclusief leggen) is van deze vloer vanaf het moment van bestellen? Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, David Blaes

Bergen (NH)

Linoleum

Vloerbedekking voor speeltuinvereniging

Vloerbedekking voor speeltuinvereniging

Leiden (ZH)

Linoleum

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten
Vraag offertes aan bij winkels uit uw buurtHulp nodig? 06 - 46 222 444(ma - vr 8:30 - 17:30 uur) Stuur een e-mail Bel mij terug Veel gestelde vragen