Houten vloeren prijzen vergelijken

Houten vloeren merken


Productinformatie massief houten vloeren

Massief houten vloerenMinimaal 10% KORTING via Interieurdeal.com

Massief houten vloeren hebben een authentieke en robuuste uitstraling. Massief houten delen bestaan uit één stuk hout. Het is een duurzame vloer die met de jaren mooier wordt. Houten vloeren zijn te leveren in een groot aantal houtkleuren, houtpatronen, diktes en verschillende afwerkingen. Er zijn tal van toonaangevende merken die kwalitatief goede massief houten vloeren fabriceren en leveren aan de betere vakspecialisten en parketeurs.

 

Interieurdeal.com raadt aan om diverse offertes en prijzen aan te vragen bij meerdere vakspecialisten zodat u goed kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Interieurdeal.com wilt u graag voorzien van alle mogelijke informatie betreffende massief houten vloeren. Zie hieronder relevante informatie en keuzemogelijkheden dat van belang is bij de aankoop van een massief houten vloer.

 

Gratis offertes aanvragen 

Breedtes houten delen

Massief houten delen kunnen verschillende breedtes verkrijgen. Deze liggen tussen de 14cm en 30cm breed. De regel die geldt bij de keuze van de breedte van de houten delen: hoe breder de delen hoe rustiger de uitstraling van de houten vloer, hoe smaller de delen hoe speelser de uitstraling van de houten vloer. Tevens kan er gekozen worden voor wisselende breedtes waarbij een extra speelse uitstraling wordt verkregen. 

Knoesten massief houten vloer

V-groef massief houten vloer

Massief houten vloeren kunnen een v-groef verkrijgen. Dit houdt in dat op de lange zijde of de lange en korte zijde (rondom) een v-groef is verwerkt. Een v-groef geeft de vloer extra uitstraling en een verruimend effect.

Oppervlakte afwerking massief houten vloer

Extra bewerking massief houten vloer

Plinten massief houten vloer

Ondervloer massief houten vloer

Het is aan te raden om altijd een ondervloer te bestellen bij de aanschaf van een massief houten vloer. Een ondervloer voor een massief houten vloer kan verschillende eigenschappen bevatten:

Vloerverwarming massief houten vloer

De combinatie van vloerverwarming met een massief houten vloer gaat goed samen. Echter dient er wel rekening gehouden te worden met de materiaalkeuze betreffende de massief houten vloer en het soort ondervloer.  

Voordelen massief houten vloeren

Nadelen massief houten vloeren

 

Gratis offertes aanvragen 

Meer informatie over massief houten vloeren

Wilt u meer informatie verkrijgen over massief houten vloeren? Of heeft u bepaalde vragen over massief houten vloeren prijzen? Plaats dan een opdracht op Interieurdeal.com. Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@interieurdeal.com. Onze medewerkers staan u graag te woord met betrekking tot al uw vragen over massief houten vloeren. 
Meer informatie: Houten delen | Massief houten vloeren prijzen vergelijken | Vloerdelen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Houten planken | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eiken vloer | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eiken vloerdelen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Prijs vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Prijzen vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Houten vloeren parket | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eikenhouten vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eiken planken | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten