Houten vloeren prijzen vergelijken

Houten vloeren merken


Productinformatie massief houten vloeren

Massief houten vloerenMinimaal 10% KORTING via Interieurdeal.com

Massief houten vloeren hebben een authentieke en robuuste uitstraling. Massief houten delen bestaan uit één stuk hout. Het is een duurzame vloer die met de jaren mooier wordt. Houten vloeren zijn te leveren in een groot aantal houtkleuren, houtpatronen, diktes en verschillende afwerkingen. Er zijn tal van toonaangevende merken die kwalitatief goede massief houten vloeren fabriceren en leveren aan de betere vakspecialisten en parketeurs.

 

Interieurdeal.com raadt aan om diverse offertes en prijzen aan te vragen bij meerdere vakspecialisten zodat u goed kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Interieurdeal.com wilt u graag voorzien van alle mogelijke informatie betreffende massief houten vloeren. Zie hieronder relevante informatie en keuzemogelijkheden dat van belang is bij de aankoop van een massief houten vloer.

 

Gratis offertes aanvragen 

Breedtes houten delen

Massief houten delen kunnen verschillende breedtes verkrijgen. Deze liggen tussen de 14cm en 30cm breed. De regel die geldt bij de keuze van de breedte van de houten delen: hoe breder de delen hoe rustiger de uitstraling van de houten vloer, hoe smaller de delen hoe speelser de uitstraling van de houten vloer. Tevens kan er gekozen worden voor wisselende breedtes waarbij een extra speelse uitstraling wordt verkregen. 

Knoesten massief houten vloer

V-groef massief houten vloer

Massief houten vloeren kunnen een v-groef verkrijgen. Dit houdt in dat op de lange zijde of de lange en korte zijde (rondom) een v-groef is verwerkt. Een v-groef geeft de vloer extra uitstraling en een verruimend effect.

Oppervlakte afwerking massief houten vloer

Extra bewerking massief houten vloer

Plinten massief houten vloer

Ondervloer massief houten vloer

Het is aan te raden om altijd een ondervloer te bestellen bij de aanschaf van een massief houten vloer. Een ondervloer voor een massief houten vloer kan verschillende eigenschappen bevatten:

Vloerverwarming massief houten vloer

De combinatie van vloerverwarming met een massief houten vloer gaat goed samen. Echter dient er wel rekening gehouden te worden met de materiaalkeuze betreffende de massief houten vloer en het soort ondervloer.  

Voordelen massief houten vloeren

Nadelen massief houten vloeren

 

Gratis offertes aanvragen 

Meer informatie over massief houten vloeren

Wilt u meer informatie verkrijgen over massief houten vloeren? Of heeft u bepaalde vragen over massief houten vloeren prijzen? Plaats dan een opdracht op Interieurdeal.com. Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@interieurdeal.com. Onze medewerkers staan u graag te woord met betrekking tot al uw vragen over massief houten vloeren. 
Meer informatie: Houten delen | Massief houten vloeren prijzen vergelijken | Vloerdelen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Houten planken | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eiken vloer | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eiken vloerdelen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Prijs vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Prijzen vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Houten vloeren parket | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eikenhouten vloeren | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten | Eiken planken | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Laatste offertes: Houten Vloeren

Houten vloer opknappen

Houten vloer opknappen

Spaarndam (NH)

Houten vloeren

Schuren en waxen 62m2 rustiek eiken planeken

Schuren en waxen 62m2 rustiek eiken planeken

Coevorden (DR)

Houten vloeren

Schuren en onderhoud parketvloer

Het huis is te vinden op funda met uitgebreide foto's.

Ijzendijke (ZL)

Houten vloeren

65 m2 Schuren en oliŽn bestaande parketvloer

65 m2 Schuren en oliŽn bestaande parketvloer

Purmerend (NH)

Houten vloeren

Renovatiewerkzaamheden

Houten planken 20cm breed.

()

Houten vloeren

115 m2 parket gehele appartement

Geachte, Mijn woning betreft een verdiepings vloer van een appartement op de 7e etage van een gebouw aan de boulevard in Vlissingen. Als u offerte wilt maken en mij van advies wilt dienen, zal een opname ter plekke noodzakelijk zijn. Graag verneem ik van u. Met vriendelijke groet,A.Koster

vlissingen (ZL)

Houten vloeren

Grenen geoliede vloer op laten schuren, en behandelen met olie of matte lak. Vloeroppervlakte is 40 vierkante meter.

Grenen geoliede vloer op laten schuren, en behandelen met olie of matte lak. Vloeroppervlakte is 40 vierkante meter.

Maasland (ZH)

Houten vloeren

40 m2. Houten Vloeren

40 m2. Houten Vloeren

Doesburg (GD)

Houten vloeren

55 m2 licht eiken parketvloer 22 mm geborsteld

Er ligt op dit moment al een eiken vloer, die ooit beschadigd is geraakt bij een overstroming. Deze halen we er zelf uit, waarna u de nieuwe vloer kunt leggen. De huidige vloer heeft gemengde plankbreedten, maar de nieuwe vloer hebben we graag met een blankbreedte, groter of gelijk aan 24 cm

Oirsbeek (LB)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten