Houten planken | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comHouten planken zorgen voor een prachtige robuuste en authentieke uitstraling, waardoor veel mensen graag een dergelijke vloer laten leggen. Houd er rekening mee dat je ook een goede ondervloer aan dient te laten leggen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat de onderburen (te)veel last hebben van geluidsoverlast. Het is uiteraard verstandig om op zoek te gaan naar houten planken aanbiedingen. Je vindt die het best door een online aanvraag te plaatsen en vervolgens de verschillende offertes met elkaar te vergelijken.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Ondervloer en houten planken

Ga je een vloer van houten planken laten leggen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je goed nadenkt over de ondervloer. Je zorgt er op die manier bijvoorbeeld voor dat de eiken vloer niet teveel geluid produceert of dat de isolatie van een hoog niveau is. Verder zorg je met een ondervloer voor een goede vocht werende werking en heb je de mogelijkheid om het  geheel te egaliseren. Kies een luxe of een budget ondervloer, afhankelijk van je wensen. Op die manier komen de houten planken er mooi te liggen en heb je er veel plezier van.

 

Houten planken aanbiedingen

Ben je op zoek naar houten planken aanbiedingen, bijvoorbeeld omdat je de kosten graag in de hand wilt houden? Doorloop ons online stappenplan, aangezien je op basis van je aanvraag gemiddeld 6 offertes ontvangt, al binnen 24 – 48 uur. Vergelijk de diverse offertes van de parketeurs met elkaar en zorg er op die manier voor dat je een goed beeld hebt van de kosten. Vervolgens kun je de houten planken laten leggen door de vakspecialist bij jou in de buurt waar je het meest vertrouwen in hebt.

 

Merken houten planken


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten