Eiken vloerdelen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe kosten van eiken vloerdelen hangen af van een aantal verschillende elementen, waardoor het altijd verstandig is om een offerte aan te vragen. Je zorgt er op die manier voor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan en je de diverse prijzen bovendien goed naast elkaar kunt leggen. De prijs van vloeren is onder andere afhankelijk van de afwerking die je kiest, maar ook van de plinten die je aan laat brengen. Doe een specifieke aanvraag met ons online stappenplan, zodat de vakspecialisten je een scherpe offerte uit kunnen brengen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Eiken vloerdelen laten leggen

Je kunt de eiken vloerdelen over het algemeen het best laten leggen door een van de vakspecialisten bij jou uit de buurt. Je zorgt er op die manier niet alleen voor dat dit op een vakkundige manier gebeurt, maar je zorgt er daarnaast voor dat men snel werkt en je zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden. Vooral wanneer je ook de rest van je woning in wilt richten is het verstandig om dit aan de pure specialist over te laten. De parketeurs gaan snel aan de slag met de eiken vloerdelen en leggen deze op een prachtige manier voor je neer.

 

Wat kosten eiken vloerdelen?

Wil je weten wat de eiken vloerdelen kosten? Dan is het in ieder geval verstandig om een online aanvraag te doen, op basis waarvan zij je vervolgens een offerte uit kunnen brengen. Probeer met ons online stappenplan zo duidelijk mogelijk aan te geven waar je naar op zoek bent. Op die manier zorg je er namelijk voor dat ze je een scherpe offerte op maat uit kunnen brengen en jij de offertes met elkaar kunt vergelijken. Je weet binnen 24 – 48 uur wat de eiken vloerdelen kosten, op basis van de gemiddeld 6 offertes die je ontvangt.

 

Merken eiken vloerdelen


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten