Eiken vloerdelen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe kosten van eiken vloerdelen hangen af van een aantal verschillende elementen, waardoor het altijd verstandig is om een offerte aan te vragen. Je zorgt er op die manier voor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan en je de diverse prijzen bovendien goed naast elkaar kunt leggen. De prijs van vloeren is onder andere afhankelijk van de afwerking die je kiest, maar ook van de plinten die je aan laat brengen. Doe een specifieke aanvraag met ons online stappenplan, zodat de vakspecialisten je een scherpe offerte uit kunnen brengen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Eiken vloerdelen laten leggen

Je kunt de eiken vloerdelen over het algemeen het best laten leggen door een van de vakspecialisten bij jou uit de buurt. Je zorgt er op die manier niet alleen voor dat dit op een vakkundige manier gebeurt, maar je zorgt er daarnaast voor dat men snel werkt en je zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden. Vooral wanneer je ook de rest van je woning in wilt richten is het verstandig om dit aan de pure specialist over te laten. De parketeurs gaan snel aan de slag met de eiken vloerdelen en leggen deze op een prachtige manier voor je neer.

 

Wat kosten eiken vloerdelen?

Wil je weten wat de eiken vloerdelen kosten? Dan is het in ieder geval verstandig om een online aanvraag te doen, op basis waarvan zij je vervolgens een offerte uit kunnen brengen. Probeer met ons online stappenplan zo duidelijk mogelijk aan te geven waar je naar op zoek bent. Op die manier zorg je er namelijk voor dat ze je een scherpe offerte op maat uit kunnen brengen en jij de offertes met elkaar kunt vergelijken. Je weet binnen 24 – 48 uur wat de eiken vloerdelen kosten, op basis van de gemiddeld 6 offertes die je ontvangt.

 

Merken eiken vloerdelen


Laatste offertes: Houten Vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

50 m2 leggen van een massief eigen vloer

graag komen kijken voordat offerte gemaakt wordt

Dongen (NB)

Houten vloeren

Visgraatparket met bies

De gang, waarvan ik overweeg het bestaande visgraatparket met iets soortgelijks te vervangen, is 5,50 m lang, en over het grootste deel 1,10 m breed. Onder aan de schuin beginnende trap naar boven verwijdt de gang zich tot 2 m; de totale oppervlakte komt daarmee op ca. 7,5 m. De plankjes van het huidige visgraatparket meten ca. 7,5 x 25 cm. Op het oog komt kleurcode 11 het meest overeen met wat er nu ligt, ook in de aangrenzende kamers. De huidige (enkelvoudige) bies met een breedte van 1 cm is donkerder, maar nog steeds bruin (en niet zwart).

Den Haag (ZH)

Houten vloeren

Schuren en oliŽn parketvloer 45 m2

Wij Hebben een houten vloer die geschuurd en geolied moet worden. We hebben geen nieuwe vloer nodig.

Enschede (OV)

Houten vloeren

Renovatie houten vloer - schuren en olieen

Renovatie houten vloer - schuren en olieen

3245 (ZH)

Houten vloeren

vloer schuren 45 m2

vloer schuren , vooral om gelige kleur weg te werken en hier en daar slijtageplekken. olien of lakken in overleg

Alteveer (DR)

Houten vloeren

Parket rustiek A

Parket rustiek A

Leiden (ZH)

Houten vloeren

48 m2 vloer schuren en behandelen

48 m2 vloer schuren en behandelen

Den haag (ZH)

Houten vloeren

542 m2 Hoogwaardig massief eiken mozaiek parket

Het gaat om meerdere ruimtes, zie onder: 1x 220 m2, 1x 55,00 m2, 1x 64,80 m2, 5x 12,00 m2, 1x36,00 m2 en 2x 25,20 m2 Gaarne vrijblijvend een offerte Naast bovenvermelde ook nog volgende: Maple stroken massief 3x 62,40 m2 meter = 187,20 m2 (zwevend leggen) 1x 220,00 m2 (op betonnen dekvloer)

Delfzijl (GR)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten