Eiken vloer | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comEen eiken vloer laat je leggen door een vakman, aangezien je er op die manier voor zorgt dat dit vakkundig gebeurt en je de gewenste afwerking van je vloer aan kunt laten brengen. Daarnaast heb je natuurlijk de mogelijkheid vloerverwarming aan te laten brengen of de plinten naar wens samen te stellen. Het is in ieder geval verstandig om ook het bestellen van de eiken vloer of de eiken vloerdelen aan de vakman over te laten, aangezien je op die manier zeker bent van een goede kwaliteit van de materialen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Eiken vloer en extra bewerking

 Wil je een eiken vloer laten leggen? Denk dan ook na over de mogelijke extra bewerking die je uit kunt laten voeren, waarmee je ervoor kunt zorgen dat het geheel er nog net even wat mooier uit komt te zien. De vloer van eiken kun je bijvoorbeeld met een enkel roken of een dubbel roken behandeling uit laten voeren. Je zorgt er op die manier voor dat de vloer net even wat meer uitstraling en karakter krijgt. Kies daarnaast voor het borstelen of verouderen, zodat je de eiken vloer precies zo vorm kunt geven als jij wenst.

 

Waar vind ik een eiken vloer?

Wil je een eiken vloer laten leggen, maar vind je het lastig om daar het juiste adres voor te vinden? Een groot deel van de parketeurs bij jou uit de omgeving heeft zich aangesloten op Interieurdeal.com, waardoor je er op kunt rekenen dat je ze via ons kunt bereiken. Plaats een specifieke aanvraag en zorg er op die manier voor dat men je een scherpe offerte uit kan brengen. Je weet qua prijs en mogelijkheden meteen waar je aan toe bent, waardoor je de eiken vloer op een relatief korte termijn kunt laten leggen.

 

Merken eiken vloeren


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten