Vloerdelen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comBen je op zoek naar vloerdelen, of wil je deze op een vakkundige manier laten leggen? Je kunt daarvoor het best gebruik maken van een van de parketeurs bij jou in de omgeving. Zij hebben veel ervaring met houten parket en kunnen er op die manier bijvoorbeeld voor zorgen dat het geheel goed komt te liggen, zonder dat er in de loop der jaren problemen kunnen ontstaan. Het leggen van goede vloerdelen is een vak apart, iets waar de verschillende vakspecialisten bij jou in de buurt je graag een offerte voor uitbrengen. Je weet op die manier precies waar je aan toe bent.

 

Gratis offertes aanvragen

Vloerdelen met een v-groef

Wil je vloerdelen met een v-groef aanschaffen? Dan is het verstandig om duidelijk aan te geven of je op zoek bent naar een groef langs de lange zijden, of dat je deze daarnaast ook langs de korte zijden toe wilt laten passen. Je kiest op die manier voor een 4-groef of een 2-groef, iets waar de verschillende parketeurs rekening mee kunnen houden op het moment dat ze je een scherpe offerte uitbrengen. Gebruik ons handige stappenplan om aan te geven naar welk type vloerdelen je op zoek bent, inclusief de v-groef.

 

Vloerdelen laten leggen?

Je kunt de vloerdelen in principe zelf leggen, maar het is over het algemeen verstandiger om dit uit te besteden aan de vakspecialist. Je zorgt er op die manier voor dat je er zeker van bent dat dit op de juiste manier gebeurt. Bovendien zal men je over het algemeen een garantie aanbieden, of je op een andere manier verzekeren van de juiste kwaliteit. Ben je benieuwd naar de kosten? Je ontvangt gemiddeld 6 offertes binnen 24 – 48 uur, waardoor je precies weet waar je aan toe bent met betrekking tot je vloerdelen.

 

Merken vloerdelen


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten