Houten vloeren parket | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comEen houten vloeren parket laat je natuurlijk leggen door een van de parketeurs bij jou uit de buurt. Je zorgt er op die manier voor dat je gemakkelijk contact op kunt nemen en men de werkzaamheden graag bij je uit komt voeren. Doorloop ons handige stappenplan, om er eenvoudig voor te zorgen dat je goed op de hoogte bent van de kosten en je precies weet wat je kunt verwachten. Men zal je op basis daarvan een specifieke offerte uitbrengen, die goed aangeven wat het houten vloeren parket zal kosten en wat er mogelijk is.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Waar vind ik houten vloeren parket aanbiedingen?

Ben je op zoek naar een houten vloeren parket aanbieding, bijvoorbeeld omdat je graag wilt besparen op de kosten van je vloer? Dan is het verstandig om een online aanvraag te doen. Op basis van jouw aanvraag gaan de diverse specialisten bij jou in de buurt aan de slag. Samen zorgen zij ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Jij kunt de verschillende offertes voor het lamelparket eenvoudig naast elkaar leggen, om op die manier tot een scherpe prijs voor het houten vloeren parket te komen.

 

Extra bewerking houten vloeren parket

Wil je een extra bewerking van je houten vloeren parket? Houd er dan rekening mee dat dit de prijs over het algemeen hoger zal maken. Laat je vloer bijvoorbeeld kunstmatig verouderen, of laat deze borstelen om ervoor te zorgen dat de houtstructuur op een betere manier zichtbaar wordt. Verder kun je een enkel roken of dubbel roken behandeling uit laten voeren, zodat het hout zoveel mogelijk karakter mee zal krijgen. Je zorgt op die manier voor een prachtig houten vloeren parket, waar je jarenlang plezier va hebt.

 

Houten vloeren merken


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten