Eiken planken | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comWil je eiken planken laten leggen, of heb je de vloer elders zien liggen en ben je benieuwd naar de kosten hiervan? Houd er rekening mee dat de kosten van een aantal verschillende factoren afhangen. Het is in ieder geval verstandig om een online aanvraag te plaatsen. Je zorgt er op die manier voor dat je precies aan kunt geven waar je naar op zoek bent, zodat de vakspecialisten bij jou uit de buurt je een offerte op maat aan kunnen bieden. Je weet op die manier wat de eiken planken kosten en wat er mogelijk is.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Breedtes van de eiken planken

Kies de breedtes van de eiken planken op basis van de grootte van je woonkamer, of de kamer waarin je de planken wilt laten liggen. Je kunt de breedtes kiezen tussen de 14cm en 35cm, waardoor je wat dat betreft diverse mogelijkheden hebt. Houd er rekening mee dat een meer bredere plank er over het algemeen voor zal zorgen dat de vloer als geheel wat rustiger gaat ogen. Wat dat betreft kun je een meer speels karakter verkrijgen, of aan de andere kant juist wat meer rust uitstralen met de eiken planken die je kiest.

 

Kosten van eiken planken

De kosten van de eiken planken hangen onder andere af van de knoesten die je wenst in de vloer, of de v-groef die je aan wilt laten brengen. Het is wat dat betreft verstandig om zoveel mogelijk informatie aan te leveren, met behulp van ons handige online stappenplan. Dit zit slim en efficiënt in elkaar, waardoor je er in een paar minuten voor zorgt dat er een heldere aanvraag ontstaat. Op basis daarvan kun je vervolgens meerdere offertes voor eiken planken aanvragen, gewoon bij de parketeurs bij jou in de buurt.

 

Merken eiken planken


Laatste offertes: Houten Vloeren

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Offerte n.a.v. waterschade / offerte schuren en oliŽn

Zoetermeer (ZH)

Houten vloeren

160 m2 Houten/lamel parket vloer particuliere woning

Traditionele eiken vloer 3-dubbel visgraat met band en bies (semi verouderd/niet geschuurd, plank 9x45cm) of idem in lamelparket versie

Haarlem (NH)

Houten vloeren

40 m2 Houten Vloeren

40 m2 Houten Vloeren

Utrecht (UT)

Houten vloeren

55 m2 Houten Vloer

55 m2 Houten Vloer

Almelo (OV)

Houten vloeren

Eikenvloer schuren en afwerken olie en was 34 m2

Betreft een Eikenvloer. Moet opnieuw worden geschuurd en in de olie en was 34 m2. Graag een offerte

Heemskerk ()

Houten vloeren

Houten vloer 45 m2

Houten vloer 45 m2

Uitgeest (NH)

Houten vloeren

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Schuren en lakken parketvloer woonkamer

Doetinchem (GD)

Houten vloeren

Woonkamervloer parket 30 m2

Woonkamervloer parket 30 m2

Vlodrop (LB)

Houten vloeren

vloer verlengen met parket

graag willen we weten wat het kost de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven en verlengen met 2,8x5,3 m vanwege een aanbouw.

Barendrecht (ZH)

Houten vloeren

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten