Linoleum kopen

merken


Wilt u linoleum kopen? Bij het kopen van linoleum bent u naast de beste prijs, ook op zoek naar het beste advies, kwaliteit en service! Via Interieurdeal.com kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij linoleum specialsiten bij u in de buurt! U kunt de offertes vergelijken op prijs, inhoud en klantbeoordeling.

Gratis offertes aanvragen

Merken voor linoleum kopen

U kunt verschillende linoleum merken kopen in de markt.

Armstrong Linoleum kopen bestellen
Armstrong linoleum kopen
Forbo Linoleum kopen bestellen
Forbo linoleum kopen

Gratis offertes aanvragen

Linoleum kopen bij een specialist

Bij het kopen van linoleum kunt u het beste terecht bij een linoleum specialist.
Een linoleum specialist kan bij het kopen van linoleum kijken naar uw wensen en u adviseren welke type linoleum u het beste kunt kopen. Een linoleum specialist adviseert u de voor- en nadelen van elk soort linoleum en elk merk linoleum. Zo koopt u linoleum vertrouwd en zeker!

Linoleum kopen bij u in de buurt

Bij u in de buurt bevinden zich verschillende linoleum specialsiten die u kunnen adviseren bij het kopen van de juiste linoleum. Maar bij welke linoleum specialist kunt u het beste kopen? Interieurdeal.com maakt linoleum kopen en linoleum vergelijken graag makkelijker!

Gemakkelijker linoleum kopen via Interieurdeal.com

Interieurdeal.com maakt linoleum kopen voor u graag makkelijker en voordeliger!
Als u linoleum wilt kopen kunt u via onze website in enkele stappen uw wensen invullen en ontvangt u linoleum offertes bij u in de regio.
Geheel gratis en vrijblijvend!

Gratis offertes aanvragen

Bezoekers zochten ook op: linoleum walton, linoleum goedkoop, linoleum tegels, artoleum, vinylvloeren, linoleum kopen, linoleum prijzen, linoleumvloeren, linoleum vloeren, slijtvaste vloerbedekking, koop linoleum, linovloer, linoleum prijs, armstrong linoleum, linoleum vloeren prijzen, linoleum marmoleum, linoleum vloerbedekking, linoleum van forbo, linoleum op maat, forbo linoleum marmoleum, linoleum parket, linoleumvloer, linoleumparket, linoleum prijzen, lenoleum, linoleum, armstrong linoleum, linoleum vloeren, linoleum interieurwinkel, lowbudget linoleum, linoleum forbo marmoleum, pvc vloer, linoleum kiezen, forbo marmoleum, te koop linoleum, vergelijk linoleum, linoleum prijs, linovloeren, marmoleum, linoleum bestellen, linoleumvloer, info over vloeren, prijzen linoleum vloeren, tarkett linoleum, specialist linoleum, vinyl linoleum, lino, linoleum offerte, linoparket, linoleumlaminaat, linoleumvloer, linoleum kopen, linoleum offerte aanvragen, prijzen linoleum, marmoleum, linoleum marmoleum, vinyl, linoleum vloer, linoleum vloerbedekking, linoleum forbo, linoleum winkel, Linoleum, Linoleum prijzen vergelijken

Laatste offertes: Linoleum

Linoleum voor de keuken (ca. 1.50 m x 2.70 m)

Er laag al linoleum en die is verwijderd; er is een een witte laag. Waar gaten waren e.g. verwarming zijn de gaten opgevuld met erst betoon en dan egalisatiemiddel.

Haarlem (NH)

Linoleum

42m2 Forbo linoleum vloer

42m2 Forbo linoleum vloer

Boxtel (NB)

Linoleum

35m2 Linoleum kamer en gangvloer

35m2 Linoleum kamer en gangvloer

Capelle aan den IJssel (ZH)

Linoleum

200m2 Linoleum vloer inclusief leggen

200m2 Linoleum vloer inclusief leggen

Kampen (OV)

Linoleum

40m2 Linoleum voor bovenverdieping

40m2 Linoleum voor bovenverdieping

Leeuwarden (FR)

Linoleum

Forbo Linoleum Cloudy Sand. 30m2

Forbo Linoleum Cloudy Sand. 30m2

Bloemendaal (NH)

Linoleum

45m2 Linoleum voor slaapkamers

45m2 Linoleum voor slaapkamers

Oranjewijk (GR)

Linoleum

Linoleum vloer wintertuin

Nijmegen en omgeving ( 10 km)

Nijmegen (GD)

Linoleum

Forbo linleum Walton uni (200 cm breed)

Beste, Wij overwegen een Linoleum vloer te nemen. We willen graag een strakke vloer, PVC is niet helemaal wat wij zoeken en een gietvloer durven wij in ons huis niet aan. Vandaar dat wij op Linoleum uitkomen. De huidige vloer in het huis, is een verlijmde parketvloer. Deze willen wij er liever niet uithalen daar wij bang zijn dat we de vloer daaronder (cementvloer) beschadigen. Bovendien ligt de vloer er redelijk strak in. Graag zou ik een prijsopgave willen hebben (of een indicatie) wat de prijs zal zijn voor een dergelijke vloer. De kleuren van Walton Uni spreken ons aan (we wachten graag nog de nieuwe kleuren af die 1 april uitkomen) of iets als Marmoleum Contrete, kleur: Orbit. Verdere bijzonderheden zijn dat wij in een wijk wonen waar de grond vochtig is. Hoe en of dit van invloed is op de te leggen Linoleumvloer weet ik niet. Het gaat in elk geval om een woning op de begane grond. Het vloeroppervlak is ca. 70m2, de vloer is nodig op de gehele benedenverdieping. Hal, keuken, woonkamer en toilet. Ook wilde ik graag weten wat de levertijd (inclusief leggen) is van deze vloer vanaf het moment van bestellen? Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, David Blaes

Bergen (NH)

Linoleum

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten
Vraag offertes aan bij winkels uit uw buurtHulp nodig? 06 - 46 222 444(ma - vr 8:30 - 17:30 uur) Stuur een e-mail Bel mij terug Veel gestelde vragen