Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten

Pvc vloer Zoetermeer

Bent u op zoek naar een pvc vloer winkel in Zoetermeer? Op Interieurdeal.com zijn 400+ vakspecialisten aangesloten, dus ook diverse pvc vloer winkels in de omgeving van Zoetermeer. Vul uw offerte aanvraag voor uw pvc vloer in op onze website en ontvang vrijblijvende pvc vloer offertes van specialisten uit Zoetermeer en de omgeving van Zoetermeer.


Offertes aanvragen

Laatste offertes: Pvc-vloer Zoetermeer en omg.

42 m2 PVC vloer voor woonkamer + vloerverwarming

Vloerverwarming en pvc vloer moet doot een en zelfde bedrijf aangelegd worden .

Leidschendam (ZH)

PVC-vloer

50 m2 pvc-vloeren voor woonkamer offerte aanvraag

graag in de kamer en gang visgraad motief

Den haag (ZH)

PVC-vloer

Trap bekleden met PVC

Trap bekleden met PVC

Bodegraven (ZH)

PVC-vloer

80 m2 PVC vloer met egaliseren

80 m2 PVC vloer met egaliseren

Valkenburg (ZH)

PVC-vloer

46m2 Pvc-vloer nieuwbouwwoning

Het betreft voor project De Jonge Veenen Moerkapelle. Graag de breedte van de planken op 20/22 cm (als dat mogelijk is).

Zoetermeer (ZH)

PVC-vloer

41m2 Pvc-vloer licht hout kleur

41m2 Pvc-vloer licht hout kleur

Waddinxveen (ZH)

PVC-vloer

Offerte egaliseren en leggen PVC vloer

Beste, Recent hebben we -onder voorbehoud van financiering- een tussenwoning gekocht. Deze woning willen we op een aantal punten moderniseren met oa. vloerverwarming, vloerisolatie en een uiteraard een mooie PVC vloer. Kunt u voor mij een offerte maken voor een PVC vloer met een goede prijs/kwaliteit verhouding, incl. het egaliseren van de vloer. U mag uiteraard meerdere opties aandragen in de trant van: voordelig/eco, goede keus/ons advies, beste product/kwaliteit. Dan kunnen wij een gedegen beslissing nemen. De effectieve oppervlakte van de te bekleedden & egaliseren vloer is +/- 36,5m2. Op de bijgevoegde afbeelding is in het rood te zien dat er een keuken geplaatst word in een U-vorm. Wellicht houd u rekening met de keuken in de te leggen oppervlakte. Ik verneem graag van u of u iets voor mij kan betekenen. Mvg, Niels

Bodegraven (ZH)

PVC-vloer

50m2 Expona pvc-vloer kiezelsteen

Ik heb begrepen dat deze specifieke vloer niet meer geproduceerd wordt. Omdat ik graag eenheid wil in mijn vloeren (er wordt uitgebreid), ben ik op zoek naar nog ongeveer 50m2 van deze plak PVC. Heeft u een kleinere restpartij? Ook dan hoor ik het graag! 50m2 Expona PVC 2701 Kiezelsteen Dank en groet, Maddelon 06-47238704

Leiden (ZH)

PVC-vloer

50m2 PVC-vloer inclusief egaliseren en plaatsen

Oplevering woning oktober. Verwijderen bestaande (plavuizen)vloer afhankelijk van mogelijkheid tot vloerverwarming in de huidige vloer en het plaatsen van PVC op de plavuizen.

Barendrecht (ZH)

PVC-vloer79 bedrijven gevonden

  • Waardering
  • Bedrijfsinformatie
Aantal resultaten per pagina: Toon alle interieurwinkels

Meubelstoffering:

Entreematten: