Bank bekleden | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comWil je de bank bekleden, of ben je benieuwd wat het kost om dat door een meubelstoffeerder laten doen? De kans is groot dat de kosten lager liggen dan je zou denken. Je betaalt alleen voor het materiaal dat je kiest, naast de arbeid die erin gaat zitten. Het grote voordeel hiervan is dat je gewoon gebruik kunt blijven maken van je eigen meubelen. Dat zorgt ervoor dat je er op een voordelige manier voor kunt zorgen dat je inrichting er weer als nieuw uit komt te zien. Bank laten bekleden? Plaats direct je aanvraag.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Binnenwerk bank bekleden

Laat je de bank bekleden door een van de vakkundige meubelstoffeerders? Dan kan men ook direct goed kijken naar het binnenwerk van de bank, om er op die manier voor te zorgen dat het geheel er weer jaren tegenaan kan. Het grote voordeel van deze vakkundige aanpak is dat je er de komende jaren geen omkijken naar hebt. Je laat de bank bekleden met een van de materialen waar je graag gebruik van wilt maken, waardoor de uitstraling volledig aansluit bij je wensen op dat gebied.

 

Wat kost een bank bekleden?

De kosten van het bekleden van een bank hangen onder andere sterk af van het materiaal dat je kiest. Het is daarom verstandig om een specifieke aanvraag te plaatsen. Op basis daarvan kan men je precies aangeven waar je aan kosten dient te denken en wat er mogelijk is. Des te meer details jij kunt geven over je wensen, des te beter de offerte eruit zal zien. Maak gebruik van ons handige stappenplan. Op die manier laat jij de bank bekleden voor een vakman en ben je er zeker van dat je wensen optimaal tot uiting komen in het resultaat.

 

Bank bekleden merken


Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten