Bank stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe bank stofferen is een behoorlijke klus, maar dat neemt niet weg dat dit uitstekend voordelig mogelijk is. Je kunt er zelf mee aan de slag gaan, maar het is in de meeste gevallen verstandiger om dit over te laten aan een vakman die daar veel ervaring mee heeft. Je zorgt er op die manier niet alleen voor dat je een scherpe prijs betaalt, je bent er bovendien zeker van dat de stoffering van hoge kwaliteit is. Je kunt op die manier een bank stofferen die je nog van je ouders hebt gekregen, of waar je zelf al jarenlang met veel plezier op zit.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Zelf een bank stofferen?

Uiteraard kun je ook zelf een bank stofferen, al dien je er rekening mee te houden dat dit niet gemakkelijk is. Je kunt de vakman in plaats daarvan gewoon aangeven naar welke stof je op zoek bent, of welk type leer je aan wilt laten brengen. De verschillende meubelstoffeerders bij jou in de omgeving zullen een offerte voor je uitbrengen, waardoor je qua kosten precies weet waar je aan toe bent. Vergelijk de verschillende offertes met elkaar en laat de bank stofferen door de aanbieder die jou het meest aan weet te spreken.

 

Wat kost een bank stofferen

Een bank stofferen kost geld, maar dit is over het algemeen minder dan je zou denken. De kosten van stofferen van een bank hangen onder andere sterk af van het materiaal dat je wilt gebruiken, maar ook van het type bank dat je hebt staan. Gaat het om een tweezitsbank, of wellicht een hoekbank? Des te groter de bank is, des te meer stof er nodig is en des te hoger de kosten waarschijnlijk op zullen lopen. Vraag meerdere offertes aan, met behulp van je aanvraag via ons handige stappenplan. Je laat de bank stofferen tegen een scherpe prijs, zodat je op een voordelige manier gebruik kunt blijven maken van je meubels.

 

Bank stofferen merken


Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten