Bank stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe bank stofferen is een behoorlijke klus, maar dat neemt niet weg dat dit uitstekend voordelig mogelijk is. Je kunt er zelf mee aan de slag gaan, maar het is in de meeste gevallen verstandiger om dit over te laten aan een vakman die daar veel ervaring mee heeft. Je zorgt er op die manier niet alleen voor dat je een scherpe prijs betaalt, je bent er bovendien zeker van dat de stoffering van hoge kwaliteit is. Je kunt op die manier een bank stofferen die je nog van je ouders hebt gekregen, of waar je zelf al jarenlang met veel plezier op zit.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Zelf een bank stofferen?

Uiteraard kun je ook zelf een bank stofferen, al dien je er rekening mee te houden dat dit niet gemakkelijk is. Je kunt de vakman in plaats daarvan gewoon aangeven naar welke stof je op zoek bent, of welk type leer je aan wilt laten brengen. De verschillende meubelstoffeerders bij jou in de omgeving zullen een offerte voor je uitbrengen, waardoor je qua kosten precies weet waar je aan toe bent. Vergelijk de verschillende offertes met elkaar en laat de bank stofferen door de aanbieder die jou het meest aan weet te spreken.

 

Wat kost een bank stofferen

Een bank stofferen kost geld, maar dit is over het algemeen minder dan je zou denken. De kosten van stofferen van een bank hangen onder andere sterk af van het materiaal dat je wilt gebruiken, maar ook van het type bank dat je hebt staan. Gaat het om een tweezitsbank, of wellicht een hoekbank? Des te groter de bank is, des te meer stof er nodig is en des te hoger de kosten waarschijnlijk op zullen lopen. Vraag meerdere offertes aan, met behulp van je aanvraag via ons handige stappenplan. Je laat de bank stofferen tegen een scherpe prijs, zodat je op een voordelige manier gebruik kunt blijven maken van je meubels.

 

Bank stofferen merken


JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Eetkamerstoelen herstofferen

Eetkamerstoelen herstofferen

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

Meubelstoffering fauteuil 2x

Kleur nog niet zeker. Wel graag mooie contrast stiknaden

Bilthoven (UT)

Meubelstoffering

Bank (2 Zits) Meubelstoffering

De foto's zijn niet heel duidelijk, maar de banken zien er in het echt heel mooi uit. Er zijn maar 2 zitplaatsen doorgezakt. Om een mooi resultaat te krijgen, zullen ze alle 4 opnieuw gevuld moeten worden. Ik wacht uw reactie af.

Warnsveld (GD)

Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

Laren (NH)

Meubelstoffering

17 Loungekussens opnieuw stofferen

Ik kan evt as vrijdag met een paar kussens langs komen en ook stof uitkiezen

Breda (NB)

Meubelstoffering

Eetkamerstoelen Meubelstoffering

stoeltje heeft metalen armleuningen en onderstel.

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Reparatie van een wingchair

Reparatie van een wingchair

Brummen (GD)

Meubelstoffering

Stoeltje bekleden

Stoeltje bekleden

Sleeswijk (NB)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten