Bekleden stoel | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comHet bekleden van een stoel dient goed te gebeuren, maar dat betekent niet dat dit duur dient te zijn. Integendeel, het is juist een voordelige manier om ervoor te zorgen dat u gebruik kunt maken van meubels die weer als nieuw zijn. Begint de stof te slijten of wordt het leer van een mindere kwaliteit? Dan is het slim om het bekleden van de stoel uit te besteden aan een van de meubelstoffeerders. Zij kunnen de stoel stofferen en er op die manier voor zorgen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Kosten van bekleden stoel

De kosten van het bekleden van een stoel vallen behoorlijk mee, aangezien je alleen de stof of het leer en de manuren hoeft te betalen. De rest van de stoel blijft gewoon staan, waardoor je daar geen nieuw exemplaar van hoeft aan te kopen. Dit kan behoorlijk schelen in de kosten, waardoor je er wat dat betreft zeker van bent dat je het bekleden van de stoel op een voordelige manier uit kunt laten voeren. Het is uiteraard verstandig om de verschillende offertes van stoffeerders uit de buurt goed met elkaar te vergelijken.

 

Aanbiedingen voor bekleden stoel

Ben je op zoek naar aanbiedingen voor het bekleden van een stoel? Je laat een stoel bekleden vanaf behoorlijk lage bedragen, mits je daar een specifieke aanvraag voor plaatst, via Interieurdeal.com. Doorloop ons handige stappenplan en geef op die manier binnen een paar minuten precies aan waar je naar op zoek bent. De verschillende meubelstoffeerders gaan daar mee aan de slag en bieden je een scherpe offerte aan. Je zorgt op een voordelige manier voor een meubel dat weer als nieuw is, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Merken bekleden stoel


Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten