Bekleden stoel | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comHet bekleden van een stoel dient goed te gebeuren, maar dat betekent niet dat dit duur dient te zijn. Integendeel, het is juist een voordelige manier om ervoor te zorgen dat u gebruik kunt maken van meubels die weer als nieuw zijn. Begint de stof te slijten of wordt het leer van een mindere kwaliteit? Dan is het slim om het bekleden van de stoel uit te besteden aan een van de meubelstoffeerders. Zij kunnen de stoel stofferen en er op die manier voor zorgen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Kosten van bekleden stoel

De kosten van het bekleden van een stoel vallen behoorlijk mee, aangezien je alleen de stof of het leer en de manuren hoeft te betalen. De rest van de stoel blijft gewoon staan, waardoor je daar geen nieuw exemplaar van hoeft aan te kopen. Dit kan behoorlijk schelen in de kosten, waardoor je er wat dat betreft zeker van bent dat je het bekleden van de stoel op een voordelige manier uit kunt laten voeren. Het is uiteraard verstandig om de verschillende offertes van stoffeerders uit de buurt goed met elkaar te vergelijken.

 

Aanbiedingen voor bekleden stoel

Ben je op zoek naar aanbiedingen voor het bekleden van een stoel? Je laat een stoel bekleden vanaf behoorlijk lage bedragen, mits je daar een specifieke aanvraag voor plaatst, via Interieurdeal.com. Doorloop ons handige stappenplan en geef op die manier binnen een paar minuten precies aan waar je naar op zoek bent. De verschillende meubelstoffeerders gaan daar mee aan de slag en bieden je een scherpe offerte aan. Je zorgt op een voordelige manier voor een meubel dat weer als nieuw is, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Merken bekleden stoel


Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Nader te bepalen Meubelstoffering
Nader te bepalen meubelstoffering
Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Eetkamerstoelen herstofferen

Eetkamerstoelen herstofferen

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

Meubelstoffering fauteuil 2x

Kleur nog niet zeker. Wel graag mooie contrast stiknaden

Bilthoven (UT)

Meubelstoffering

Bank (2 Zits) Meubelstoffering

De foto's zijn niet heel duidelijk, maar de banken zien er in het echt heel mooi uit. Er zijn maar 2 zitplaatsen doorgezakt. Om een mooi resultaat te krijgen, zullen ze alle 4 opnieuw gevuld moeten worden. Ik wacht uw reactie af.

Warnsveld (GD)

Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

Laren (NH)

Meubelstoffering

17 Loungekussens opnieuw stofferen

Ik kan evt as vrijdag met een paar kussens langs komen en ook stof uitkiezen

Breda (NB)

Meubelstoffering

Eetkamerstoelen Meubelstoffering

stoeltje heeft metalen armleuningen en onderstel.

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Reparatie van een wingchair

Reparatie van een wingchair

Brummen (GD)

Meubelstoffering

Stoeltje bekleden

Stoeltje bekleden

Sleeswijk (NB)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten