Kosten screens | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe kosten van screens hangen af van een aantal verschillende factoren. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je een screens prijs betaalt voor het materiaal, maar dat je daarnaast kunt kiezen voor bepaalde bovenbakken, de kleur van de omlijsting en de plaatsing van de screens. Verder kun je aangeven of je deze handmatig of liever automatisch wilt kunnen bedienen. Ben je benieuwd naar de kosten van screens op basis van jouw wensen? Doorloop ons handige online stappenplan, het kost je maar een paar minuten van je tijd.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Soorten screens en kosten

Je kunt kiezen uit verschillende soorten screens, waardoor de kosten van screens daar deels van afhangen. Je kunt bijvoorbeeld standaard screens aan laten brengen. Het gaat om een vlak hangend doek, opgesloten in een gesloten kast. Het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Heb je een woning waar er veel wind op de ramen staat? Dan is het verstandig om de screens met een ritssluiting te kiezen. Houd er rekening mee dat de kosten van screens wat op zullen lopen, maar dat je daar kwaliteit en degelijkheid voor terugkrijgt.

 

Kosten screens vergelijken

Je kunt de kosten van screens vergelijken door een specifieke aanvraag te plaatsen en vervolgens offertes van de verschillende vakspecialisten bij jou uit de buurt te ontvangen. Je ontvangt er gemiddeld 6 binnen 24 – 48 uur, waardoor je er heel snel mee aan de slag kunt. Uiteraard houdt men rekening met je specifieke wensen, waardoor je een specifieke offerte ontvangt op basis waarvan je een goede keuze kunt maken. Je kunt de kosten van screens vergelijken en je keuze maken voor de vakspecialist die ze vervolgens op komt hangen.

 

Screens merken


Brustor Screens  bestellen
Brustor screens
Sunpoint Screens  bestellen
Sunpoint screens
Suncircle Screens  bestellen
Suncircle screens
Somfy Screens  bestellen
Somfy screens
Verano Screens  bestellen
Verano screens

Laatste offertes: Screens

2 Buiten Screens

2 Buiten Screens

Velzen (NH)

Screens

Zip screen

Electro is al aanwezig

Halle (GD)

Screens

Screens buitenzonwering

Screens buitenzonwering

Hoevelaken (GD)

Screens

Screens woonkamer

We weten nog niet zeker of we deze kleur nemen

Halle (GD)

Screens

Screen offerteaanvraag

Screen offerteaanvraag

Voorschoten (ZH)

Screens

Screens

Screen op solar

Hierden (GD)

Screens

Screens offerteaanvraag

Screens offerteaanvraag

Hierden (GD)

Screens

3 screens offerteaanvraag

er is nog 1 raam van 1.20 br en 1.40 hoog. Het doeknummer is 71.1207.1 en wij wonen aan de waterkant, dus plaatsing zal van binnen uit moeten gebeuren.

Alkmaar (NH)

Screens

3 Screens voor de woonkamer

3 Screens voor de woonkamer

Vlissingen (ZL)

Screens

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten