Kosten screens | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe kosten van screens hangen af van een aantal verschillende factoren. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je een screens prijs betaalt voor het materiaal, maar dat je daarnaast kunt kiezen voor bepaalde bovenbakken, de kleur van de omlijsting en de plaatsing van de screens. Verder kun je aangeven of je deze handmatig of liever automatisch wilt kunnen bedienen. Ben je benieuwd naar de kosten van screens op basis van jouw wensen? Doorloop ons handige online stappenplan, het kost je maar een paar minuten van je tijd.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Soorten screens en kosten

Je kunt kiezen uit verschillende soorten screens, waardoor de kosten van screens daar deels van afhangen. Je kunt bijvoorbeeld standaard screens aan laten brengen. Het gaat om een vlak hangend doek, opgesloten in een gesloten kast. Het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Heb je een woning waar er veel wind op de ramen staat? Dan is het verstandig om de screens met een ritssluiting te kiezen. Houd er rekening mee dat de kosten van screens wat op zullen lopen, maar dat je daar kwaliteit en degelijkheid voor terugkrijgt.

 

Kosten screens vergelijken

Je kunt de kosten van screens vergelijken door een specifieke aanvraag te plaatsen en vervolgens offertes van de verschillende vakspecialisten bij jou uit de buurt te ontvangen. Je ontvangt er gemiddeld 6 binnen 24 – 48 uur, waardoor je er heel snel mee aan de slag kunt. Uiteraard houdt men rekening met je specifieke wensen, waardoor je een specifieke offerte ontvangt op basis waarvan je een goede keuze kunt maken. Je kunt de kosten van screens vergelijken en je keuze maken voor de vakspecialist die ze vervolgens op komt hangen.

 

Screens merken


Stobag Screens  bestellen
Stobag screens
Suncircle Screens  bestellen
Suncircle screens
Somfy Screens  bestellen
Somfy screens
Estate Screens  bestellen
Estate screens
Sunpoint Screens  bestellen
Sunpoint screens

Laatste offertes: Screens

2 screens offerteaanvraag

2 screens offerteaanvraag

Heemstede (NH)

Screens

Screen offerteaanvraag

Op zoek naar dealer die dezelfde Lumenguard zonwering kan leveren die ik 9 jaar geleden voor ander raam gekocht heb. Dealer die ik toen had is er niet meer.

Stad aan het Haringvliet (ZH)

Screens

zonwering voor overkapping

Er is geen zonwering te verwijderen en af te voeren

Hoogezand (GR)

Screens

Screens voor woonkamer en slaapkamers

Hoi, ik weet niet precies wat de best keuzes zijn, is het mogelijk dat er iemand langskomt om de verschillende opties te bespreken en de juiste maten te meten als we besluiten de screens te kopen.

Dreumel (GD)

Screens

Screen zonwering in lichtstraat

Screen zonwering in lichtstraat

Weert (LB)

Screens

Twee screens buitenkant ramen

Twee screens buitenkant ramen

Nijmegen (GD)

Screens

Buiten screens voor onze bungalow

Buiten screens voor onze bungalow

Emmeloord (FL)

Screens

Screens Voor aan de zijkant van het balkon

wil wel graag het zelfde doek als het zonnescherm

Maassluis (ZH)

Screens

Screens offerteaanvraag

Screens offerteaanvraag

Apeldoorn (GD)

Screens

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten