Kosten shutters | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comWeet je hoeveel shutters je als zonwering zullen kosten? Het zijn de vakspecialisten bij jou in de buurt die je daar uitstekend antwoord op kunnen geven, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Doorloop ons handige stappenplan, geef aan welke materialen je wenst, hoe je de bewerking en de bediening wenst en wat de maatvoering van je ramen is. Dat zijn belangrijke elementen voor de kosten van shutters, waardoor de diverse specialisten je heel concreet aan kunnen geven waar je op kunt rekenen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Lamelbreedte en maatvoering

Zorg er in ieder geval voor dat je op de hoogte bent van de lamelbreedtes van shutters die je wilt plaatsen. De kosten van shutters hangen hier voor een groot deel vanaf, maar het is daarnaast van belang om de juiste verhoudingen in je ramen aan te brengen. Combineer dus geen 115mm lamellen met een klein raam, maar ga dan voor de 35mm of 47mm lamellen. Neem de maatvoering van je ramen op en laat dit eventueel nameten door de vakspecialist, om de exacte kosten van de shutters te laten berekenen.

 

Wat kosten shutters?

Wil je weten wat de shutters kosten? Om het de vakspecialist zo gemakkelijk mogelijk te maken is het verstandig om een aantal belangrijke elementen door te geven. Deze komen stuk voor stuk aan bod binnen ons stappenplan, aangezien je aan kunt geven welk materiaal je wenst en hoe je de bediening voor je ziet. Op basis daarvan zal de vakspecialist bij jou uit de buurt je precies aan kunnen geven wat de kosten van shutters zijn en waar je dus rekening mee dient te houden.

 

Shutters merken


Style Shutters Shutters  bestellen
Style Shutters shutters
Copa Shutters  bestellen
Copa shutters
Zonnelux Shutters  bestellen
Zonnelux shutters
wehlton Shutters  bestellen
wehlton shutters
Taupe Shutters  bestellen
Taupe shutters

Laatste offertes: Shutters

Shutters mat wit

Shutters mat wit

Bergschenhoek (ZH)

Shutters

Shutters offerteaanvraag

raam 1: (195x145 cm); 3panelen, resp. 62, 71, 62 cm, twee panelen (62 +71 cm) scharnierend gekoppeld en links scharnierend bevestigd, derde paneel (62cm) rechts scharnierend bevestigd. raam 2: (165x140); 3 panelen, resp. 52,61,52 cm, twee panelen (52 + 61 cm) scharnierend gekoppeld en links scharnierend bevestigd, derde paneel (52cm) rechts scharnierend bevestigd. raam 3: (110x 95); 2 panelen ieder 54 cm, resp.links en rechts scharnierend bevestigd. alle scharnieren van blinde type.

Wier (FR)

Shutters

shutters voor schuifpui

Niet shutters waar heel veel stof op komt...

Wognum (NH)

Shutters

Shutters offerteaanvraag

Shutters offerteaanvraag

Leiden (ZH)

Shutters

Shutters offerteaanvraag

in de dag, zonder onderlat.

Emst (GD)

Shutters

shutters voor 2 ramen en 2 tuindeuren

shutters voor 2 ramen en 2 tuindeuren

Eindhoven (NB)

Shutters

Shutters voor 2 ramen en 2 tuindeuren

de 2 afmetingen van 90 bij 220 zijn tuindeuren. Welk soort hout wordt gebruikt ? Bijv. lindehout of Paulownia ?

Eindhoven (NB)

Shutters

4 Shutters serre wit

De eerste drie shutters moeten naast elkaar geplaatst worden op een vensterbank. De vierde in een rechte hoek links daarvan.

Well (GD)

Shutters

Shutters 320 x 160 hoog met inbouwschanieren

Shutters 320 x 160 hoog met inbouwschanieren

Well (GD)

Shutters

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten