Meubels stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comLaat je meubels stofferen door een van de meubelstoffeerders die zich heeft aangesloten bij Interieurdeal.com. Je kiest op die manier voor een pure vakman, die er op een voordelige manier voor zorgt dat je meubels er weer als nieuw uit komen te zien. Heb je bijvoorbeeld een bank staan, of wil je de stoelen voorzien van een nieuwe uitstraling? Geen probleem, je kunt precies aangeven waar het om gaat in ons handige online stappenplan. De verschillende stoffeerders zullen je dan een offerte op maat uitbrengen, op basis waarvan je een keuze kunt maken.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Voordelig meubels laten stofferen

Uiteraard kun je voordelig meubels stofferen, aangezien je de verschillende aanbiedingen naast elkaar kunt leggen en je op die manier op zoek kunt gaan naar de meest scherpe prijs. Laat je daarnaast eventueel adviseren over de diverse mogelijkheden, zodat je kiest voor het juiste materiaal en je men meteen naar het binnenwerk van de meubels kunt laten kijken. Op die manier laat je de meubels stofferen en zorg je er meteen voor dat deze weer een groot aantal jaren mee zullen gaan.

 

Diverse meubels laten stofferen

Je kunt uiteraard diverse meubels laten stofferen, aangezien je niet gebonden bent aan alleen een stoel of een tweezits bank. Kies daarnaast bijvoorbeeld voor een paar mooie kussens voor op de boot of in de caravan, of geef aan dat het je gaat om een hoes voor een zitmeubel. Verder kunt u een fauteuil of een loveseat laten stofferen, zodat je die dezelfde kleur kunt geven als de rest van je inrichting. De mogelijkheden qua meubels stofferen zijn nagenoeg eindeloos, dus geef de vakman goed aan waar je naar op zoek bent.

 

Meubels stofferen merken


Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Nader te bepalen Meubelstoffering
Nader te bepalen meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Eetkamerstoelen herstofferen

Eetkamerstoelen herstofferen

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

Meubelstoffering fauteuil 2x

Kleur nog niet zeker. Wel graag mooie contrast stiknaden

Bilthoven (UT)

Meubelstoffering

Bank (2 Zits) Meubelstoffering

De foto's zijn niet heel duidelijk, maar de banken zien er in het echt heel mooi uit. Er zijn maar 2 zitplaatsen doorgezakt. Om een mooi resultaat te krijgen, zullen ze alle 4 opnieuw gevuld moeten worden. Ik wacht uw reactie af.

Warnsveld (GD)

Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

Laren (NH)

Meubelstoffering

17 Loungekussens opnieuw stofferen

Ik kan evt as vrijdag met een paar kussens langs komen en ook stof uitkiezen

Breda (NB)

Meubelstoffering

Eetkamerstoelen Meubelstoffering

stoeltje heeft metalen armleuningen en onderstel.

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Reparatie van een wingchair

Reparatie van een wingchair

Brummen (GD)

Meubelstoffering

Stoeltje bekleden

Stoeltje bekleden

Sleeswijk (NB)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten