Meubels stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comLaat je meubels stofferen door een van de meubelstoffeerders die zich heeft aangesloten bij Interieurdeal.com. Je kiest op die manier voor een pure vakman, die er op een voordelige manier voor zorgt dat je meubels er weer als nieuw uit komen te zien. Heb je bijvoorbeeld een bank staan, of wil je de stoelen voorzien van een nieuwe uitstraling? Geen probleem, je kunt precies aangeven waar het om gaat in ons handige online stappenplan. De verschillende stoffeerders zullen je dan een offerte op maat uitbrengen, op basis waarvan je een keuze kunt maken.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Voordelig meubels laten stofferen

Uiteraard kun je voordelig meubels stofferen, aangezien je de verschillende aanbiedingen naast elkaar kunt leggen en je op die manier op zoek kunt gaan naar de meest scherpe prijs. Laat je daarnaast eventueel adviseren over de diverse mogelijkheden, zodat je kiest voor het juiste materiaal en je men meteen naar het binnenwerk van de meubels kunt laten kijken. Op die manier laat je de meubels stofferen en zorg je er meteen voor dat deze weer een groot aantal jaren mee zullen gaan.

 

Diverse meubels laten stofferen

Je kunt uiteraard diverse meubels laten stofferen, aangezien je niet gebonden bent aan alleen een stoel of een tweezits bank. Kies daarnaast bijvoorbeeld voor een paar mooie kussens voor op de boot of in de caravan, of geef aan dat het je gaat om een hoes voor een zitmeubel. Verder kunt u een fauteuil of een loveseat laten stofferen, zodat je die dezelfde kleur kunt geven als de rest van je inrichting. De mogelijkheden qua meubels stofferen zijn nagenoeg eindeloos, dus geef de vakman goed aan waar je naar op zoek bent.

 

Meubels stofferen merken


Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Herstel naden bank

Gaat alleen om herstel naden. 2x circa 30cm

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten