Meubelstoffeerder gezocht

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Herstoffering meubels

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comBent u op zoek naar een meubelstoffeerder? En wilt u weten wat het kost om uw meubel te laten stofferen?Plaats dan een opdracht op Interieurdeal.com. Via Interieurdeal.com kunt u gratis en vrijblijvend offertes en prijzen aanvragen vhet stofferen van uw meubel. Na het plaatsen van uw opdracht zullen vakspecialisten reageren door middel van een offerte, bieding en/of persoonlijk bericht.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Meubelstoffeerder gezocht

 

Zoekt u een meubelstoffeerder? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u een meubelstoffeerder zoekt kunnen hier verschillende offertes vergeleken worden. Het wordt direct duidelijk waar u het best een meubelstoffeerder kunt vinden en de beste deal is binnen een mum van tijd af te sluiten.

Het opnieuw stofferen van uw meubilair kan grote resultaten garanderen en u meubilair op een voordelige manier een nieuw uiterlijk geven.

Het is belangrijk dat het stofferen van uw meubilair op de juiste manier gebeurt. Vind u de juiste balans tussen prijs en kwaliteit belangrijk? Dan kunt u hier op een gemakkelijke manier prijzen met elkaar vergelijken en wordt het mogelijk om de juiste aanbieding te vinden zodat u snel op de juiste manier uw meubels een nieuwe kans kunt geven.

 

 

Hoe vind ik een meubelstoffeerder?

Het is niet altijd even prettig om te zoeken naar een meubelstoffeerder. Gelukkig werken wij op deze website op een andere manier. U hoeft namelijk niet naar een meubelstoffeerder, de meubelstoffeerder komt naar u.

Op deze website is het mogelijk een aanvraag te plaatsen waarin u precies uw wensen duidelijk maakt. U ontvangt vervolgens verschillende offertes van de meubelstoffeerders. De offertes ontvangt u volledig vrijblijvend! 

Spreek een offerte u aan? Dan kunt u direct reageren en in contact komen met de meubelstoffeerder die achter deze offerte zit.

 

Meer informatie over meubelstoffering?

 

Wilt u meer weten over het stofferen van uw meubilair of meer weten over Interieurdeal.com? Mail naar info@interieurdeal.com.

 

Gratis offertes aanvragen

 

 

Meubelstoffering merken

 

 

 

 

 

 


Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten