Meubelstoffeerder | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comBen je op zoek naar een goede meubelstoffeerder, maar vind je het lastig om overal een offerte aan te vragen en je wensen door te geven? Gebruik ons handige stappenplan om eenmalig een specifieke aanvraag te doen, op basis waarvan je vervolgens meerdere offertes zal ontvangen. Over het algemeen zal men je binnen 24 – 48 uur 6 verschillende offertes aanbieden, waardoor je daar vervolgens een keuze uit kunt maken. Heb je de meubelstoffeerder gevonden die bij je past? Dan kun je direct een afspraak maken en de daadwerkelijke prijs van de werkzaamheden overeenkomen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Meubelstoffeerder zorgt voor uitstraling

De meubelstoffeerder zorgt ervoor dat je meubels er weer als nieuw uit komen te zien. Bovendien heb je natuurlijk een aantal verschillende mogelijkheden met betrekking tot de uitstraling. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de stoffeerder een uni kleur voor je aanbrengt, aan de slag gaat met enkel kleurig gestreept of wellicht meer kleurig gestreept materiaal. Verder kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geblokt of geruit motief, een dieren-, bloem- of tekstprint, of wellicht een abstract of een barok thema.

 

Vergelijk offertes meubelstoffeerder

Het is altijd verstandig om de verschillende meubelstoffeerders in je omgeving stuk voor stuk een offerte uit te laten brengen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de prijzen en mogelijkheden naast elkaar te leggen, los van de beoordelingen die men in het verleden ontvangen heeft. Al deze gegevens samen zorgen ervoor dat je een goede keuze kunt maken voor een van de stoffeerders die je een offerte heeft uitgebracht. Ga in zee met de meubelstoffeerder en zorg er op die manier voor dat je meubels er binnenkort weer op en top uit zullen zien.

 

Meubstoffeerder meubelstoffen merken


Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Nader te bepalen Meubelstoffering
Nader te bepalen meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Burostoel stofferen rug en zit met leer. zie foto

Het is een design stoel die we met leer wil bekleden zoals andere stoelen, Leer is afkomstig van een grote Rolf Benz fauteuil welke niet meer mee doet.

Graft (NH)

Meubelstoffering

2 lederen stoel hoes bekleding op maat koste? Zie foto

Breedte is 54 cm staat verkeerd vermeld bij maatvoering totaal lengte is 480 cm

Middelburg (ZL)

Meubelstoffering

6 eetkamerstoelen. zie bijgesloten foto

We hebben 6 stoelen, graag zouden we deze met 3 verschillende kleuren willen bekleden.

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

6 stoelen opnieuw stofferen. zie 3 bijgesloten foto's

4 plus 2 stoelen waar we graag een gehele nieuwe bekleding op zouden willen. (geen spoed nodig...) Stoelen met vooral emotionele waarde. vriendelijke groet, Harm Wessels

Gasselte (DR)

Meubelstoffering

2 zitbank rep.springveer

2 zitbank rep.springveer

Spijkenisse (ZH)

Meubelstoffering

2/3 zits bank. Zie foto

2/3 zits bank. Zie foto

Beneden Leeuwen (GD)

Meubelstoffering

Stoel herstoffering. Zie foto

Stoel herstoffering. Zie foto

Bergen (NH)

Meubelstoffering

Caravan kussens opnieuw bekleden. zie foto

Caravan kussens opnieuw bekleden. zie foto

Stadskanaal (GR)

Meubelstoffering

2 Fauteuils Meubelstoffering

Het gaat om 2 gloednieuwe fauteuils waarvan ik de huidige kleur (zwart) niet mooi vindt, dus die wil ik graag vervangen (bijv. Designers Guild of Keymer Manchester 05). Binnenwerk is gaaf (vrijwel ongebruikt). Deze stoeltjes zijn momenteel overal uitverkocht dus zijn erg gewild.

Zevenaar (GD)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten