Meubelstoffeerder | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comBen je op zoek naar een goede meubelstoffeerder, maar vind je het lastig om overal een offerte aan te vragen en je wensen door te geven? Gebruik ons handige stappenplan om eenmalig een specifieke aanvraag te doen, op basis waarvan je vervolgens meerdere offertes zal ontvangen. Over het algemeen zal men je binnen 24 – 48 uur 6 verschillende offertes aanbieden, waardoor je daar vervolgens een keuze uit kunt maken. Heb je de meubelstoffeerder gevonden die bij je past? Dan kun je direct een afspraak maken en de daadwerkelijke prijs van de werkzaamheden overeenkomen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Meubelstoffeerder zorgt voor uitstraling

De meubelstoffeerder zorgt ervoor dat je meubels er weer als nieuw uit komen te zien. Bovendien heb je natuurlijk een aantal verschillende mogelijkheden met betrekking tot de uitstraling. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de stoffeerder een uni kleur voor je aanbrengt, aan de slag gaat met enkel kleurig gestreept of wellicht meer kleurig gestreept materiaal. Verder kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geblokt of geruit motief, een dieren-, bloem- of tekstprint, of wellicht een abstract of een barok thema.

 

Vergelijk offertes meubelstoffeerder

Het is altijd verstandig om de verschillende meubelstoffeerders in je omgeving stuk voor stuk een offerte uit te laten brengen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de prijzen en mogelijkheden naast elkaar te leggen, los van de beoordelingen die men in het verleden ontvangen heeft. Al deze gegevens samen zorgen ervoor dat je een goede keuze kunt maken voor een van de stoffeerders die je een offerte heeft uitgebracht. Ga in zee met de meubelstoffeerder en zorg er op die manier voor dat je meubels er binnenkort weer op en top uit zullen zien.

 

Meubstoffeerder meubelstoffen merken


Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering
Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten