Meubelstoffeerders | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comMeubelstoffeerders vind je gewoon bij jou in de buurt, maar je hoeft daar de deur natuurlijk niet voor uit. De verschillende vakspecialisten hebben zich aangesloten bij Interieurdeal.com, waardoor jij alleen nog maar een specifieke aanvraag hoeft te plaatsen. Zorg voor een aanvraag met behulp van ons handige stappenplan, waardoor de verschillende meubelstoffeerders precies weten waar je naar op zoek bent. Ze zullen je vervolgens een scherpe prijs aanbieden, op basis waarvan je een keuze kunt maken uit de diverse offertes.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Meubelstoffeerders uit de omgeving

Je werkt op die manier uiteraard met meubelstoffeerders uit de omgeving, waardoor je er bijvoorbeeld gemakkelijk een keer langs kunt gaan om kennis te maken. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Ga er eens langs en spreek samen over de meubels die je hebt staan en wat je daar graag mee zou laten doen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit direct online door te geven in ons handige stappenplan. Op die manier zijn de meubelstoffeerders daar van op de hoogte en kunnen ze je precies aangeven wat het zal gaan kosten.

 

Vergelijk verschillende meubelstoffeerders

Het is uiteraard verstandig om de verschillende meubelstoffeerders met elkaar te vergelijken. Je zorgt er op die manier voor dat je in ieder geval niet teveel betaalt. Het is zo slim om zo duidelijk mogelijk aan te geven waar je naar op zoek bent, aangezien je er op die manier voor zorgt dat men je een heel specifieke offerte uit kan brengen. Dat zorgt ervoor dat je de kosten goed met elkaar kunt vergelijken en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Waar wacht je nog op? Doorloop ons stappenplan en zorg er op die manier voor dat je een van de goede meubelstoffeerders vindt.

 

Meubelstoffeerders stoffen merken


JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering
Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten