Meubelstoffeerders | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comMeubelstoffeerders vind je gewoon bij jou in de buurt, maar je hoeft daar de deur natuurlijk niet voor uit. De verschillende vakspecialisten hebben zich aangesloten bij Interieurdeal.com, waardoor jij alleen nog maar een specifieke aanvraag hoeft te plaatsen. Zorg voor een aanvraag met behulp van ons handige stappenplan, waardoor de verschillende meubelstoffeerders precies weten waar je naar op zoek bent. Ze zullen je vervolgens een scherpe prijs aanbieden, op basis waarvan je een keuze kunt maken uit de diverse offertes.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Meubelstoffeerders uit de omgeving

Je werkt op die manier uiteraard met meubelstoffeerders uit de omgeving, waardoor je er bijvoorbeeld gemakkelijk een keer langs kunt gaan om kennis te maken. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Ga er eens langs en spreek samen over de meubels die je hebt staan en wat je daar graag mee zou laten doen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit direct online door te geven in ons handige stappenplan. Op die manier zijn de meubelstoffeerders daar van op de hoogte en kunnen ze je precies aangeven wat het zal gaan kosten.

 

Vergelijk verschillende meubelstoffeerders

Het is uiteraard verstandig om de verschillende meubelstoffeerders met elkaar te vergelijken. Je zorgt er op die manier voor dat je in ieder geval niet teveel betaalt. Het is zo slim om zo duidelijk mogelijk aan te geven waar je naar op zoek bent, aangezien je er op die manier voor zorgt dat men je een heel specifieke offerte uit kan brengen. Dat zorgt ervoor dat je de kosten goed met elkaar kunt vergelijken en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Waar wacht je nog op? Doorloop ons stappenplan en zorg er op die manier voor dat je een van de goede meubelstoffeerders vindt.

 

Meubelstoffeerders stoffen merken


Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Eetkamerstoelen herstofferen

Eetkamerstoelen herstofferen

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

Meubelstoffering fauteuil 2x

Kleur nog niet zeker. Wel graag mooie contrast stiknaden

Bilthoven (UT)

Meubelstoffering

Bank (2 Zits) Meubelstoffering

De foto's zijn niet heel duidelijk, maar de banken zien er in het echt heel mooi uit. Er zijn maar 2 zitplaatsen doorgezakt. Om een mooi resultaat te krijgen, zullen ze alle 4 opnieuw gevuld moeten worden. Ik wacht uw reactie af.

Warnsveld (GD)

Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

Laren (NH)

Meubelstoffering

17 Loungekussens opnieuw stofferen

Ik kan evt as vrijdag met een paar kussens langs komen en ook stof uitkiezen

Breda (NB)

Meubelstoffering

Eetkamerstoelen Meubelstoffering

stoeltje heeft metalen armleuningen en onderstel.

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Reparatie van een wingchair

Reparatie van een wingchair

Brummen (GD)

Meubelstoffering

Stoeltje bekleden

Stoeltje bekleden

Sleeswijk (NB)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten