Meubelstofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Het echte meubelstofferen vraagt om een uitgebreide ervaring en een brede expertise. Het is van belang dat de stof of het leer op de juiste manier wordt aangebracht, zodat je er zeker van bent dat de bank of een stoel weer jaren mee zal gaan. Uiteraard zorgt het meubelstofferen er daarnaast voor dat je de komende jaren gebruik kunt maken van een voordelig nieuw meubel, dat j eigenlijk al had staan. Als het binnenwerk nog goed is, hoef je nog geen nieuw meubel aan te schaffen en zorg je er met meubelstofferen voordelig voor dat je als het ware een nieuwe inrichting krijgt.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Meubelstofferen in de buurt

Uiteraard kun je het meubelstofferen het best overlaten aan een vakman bij je in de buurt. Dit biedt je de mogelijkheid om er gewoon eens langs te gaan, bijvoorbeeld om een keer kennis te maken. Daarnaast heeft men de kans om gemakkelijk bij je langs te komen, om de diverse werkzaamheden uit te voeren of de meubels een keer te bekijken. Het is een groot voordeel wanneer het meubelstofferen in de buurt gebeurt, dus plaats je specifieke aanvraag en ga op die manier op zoek naar een specialist bij jou in de omgeving.

 

Vergelijk offertes van meubelstoffeerders

Wil je het meubelstofferen uitbesteden, maar betaal je daar liever niet teveel voor? Dan is het verstandig om met behulp van ons online stappenplan een specifieke aanvraag op te stellen, waarin je de specialisten precies aan kunt geven waar je naar op zoek bent. Zij zullen je op basis daarvan een offerte uitbrengen, zodat je de verschillende tarieven met elkaar kunt vergelijken. Kies een specialist die aansluit bij je wensen en waar je niet teveel betaalt. Op die manier laat je het meubelstofferen voordelig uitvoeren en zorg je ervoor dat dit volledig vakkundig voor je gebeurt.

 

Meubelstofferen merken


Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
Nader te bepalen Meubelstoffering
Nader te bepalen meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Herstel naden bank

Gaat alleen om herstel naden. 2x circa 30cm

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten