Meubelstoffering prijzen

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Meubelstoffering kopen?

Bent u op zoek naar een goede meubelstoffeerder die uw huidige meubelstuk weer als nieuw kan stofferen? Plaats dan uw offerteaanvraag op Interieurdeal.com. Laat de betere meubelstoffeerders uit uw regio gratis en vrijblijvend reageren op uw gespecificeerde offerteaanvraag door middel van een offerte, bieding of persoonlijk bericht.

 

Gratis offertes aanvragen

Meubelstoffering prijzen

Als consument wilt u weten welke prijs u moet betalen voor het opnieuw laten stofferen van uw stoel of bank. De prijzen van meubelstoffering zijn opgebouwd uit een aantal factoren. Wat moet er gebeuren aan het binnenwerk? Moet alles vernieuwd worden of kan het worden opgevuld. Moet het meubelstuk met stof, leer of bijvoorbeeld sky worden gestoffeerd. En zelfs daar zitten verschillen in prijs. Effen of dessin stof, op hoeveel martindale is de stof getest qua slijtage, maar ook in leer bestaat er een grote diversiteit in leer kwaliteiten.

 

Onderhoud meubelstoffering.

Na het stofferen van uw stoel of bank dient deze onderhouden te worden. De stof kunt u met een stofdoek of stofzuiger verwijderen en voor de hardnekkige vlekken zijn er tegenwoordig goede schoonmaakmiddelen te gebruiken. Vaak is de meubelstof al in de fabriek met scotchgard (beschermlaag) behandeld. Voor leer wordt er meestal een schoonmaakmiddel en leerwas meegeleverd.

 

Meubelstoffering merken


JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Herstel naden bank

Gaat alleen om herstel naden. 2x circa 30cm

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten