Meubelstoffering | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comMeubelstoffering zorgt ervoor dat je geen nieuwe meubels hoeft te kopen, maar dat deze wel weer als nieuw ogen. Je zorgt er op een voordelige manier voor dat je de woonkamer of wellicht je slaapkamer in het nieuw kunt steken. Kies voor een stoffeerderij uit de buurt, op basis van de offertes die ze je aan zullen bieden. Je zorgt er met behulp van ons handige stappenplan voor dat je eenvoudig een specifieke offerteaanvraag plaats, waar men op een uitstekende manier op in kan gaan, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Waar vind ik goede meubelstoffeerders?

Ben je voor je meubelstoffering op zoek naar een uitstekende aanbieder, waar je goed terecht kunt? Ze zitten gewoon bij je in de buurt, al is de kans groot dat je ze nog niet kent. Dat hoeft ook niet, want ze hebben zich aangesloten bij Interieurdeal.com. Plaats je een specifieke aanvraag met behulp van ons stappenplan? Dan ontvang je binnen 24 – 48 uur gemiddeld 6 scherpe offertes, waardoor je op basis daarvan een keuze kunt maken. Uiteraard zit daar ook een uitstekende stoffeerderij uit jouw omgeving bij, zodat jullie direct een afspraak kunnen maken.

 

Materiaal van meubelstoffering

Je kunt bij je meubelstoffering uiteraard kiezen uit een aantal verschillende materialen. Wil je bijvoorbeeld een natuurlijke stof als wol, katoen of linnen toe laten passen, of ben je meer op zoek naar leer? Er bestaan diverse mogelijkheden, zoals echt leder en kunstleder, afhankelijk van je wensen en de materialen die je op dit moment gebruikt. Verder kun je gebruik maken van alcantara. Dit is een polyester dat men onder andere veel gebruikt als een alternatief voor suède, dat veel mensen aanspreekt.

 

Merken meubelstoffen meubelstoffering


Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Eetkamerstoelen herstofferen

Eetkamerstoelen herstofferen

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

Meubelstoffering fauteuil 2x

Kleur nog niet zeker. Wel graag mooie contrast stiknaden

Bilthoven (UT)

Meubelstoffering

Bank (2 Zits) Meubelstoffering

De foto's zijn niet heel duidelijk, maar de banken zien er in het echt heel mooi uit. Er zijn maar 2 zitplaatsen doorgezakt. Om een mooi resultaat te krijgen, zullen ze alle 4 opnieuw gevuld moeten worden. Ik wacht uw reactie af.

Warnsveld (GD)

Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

Laren (NH)

Meubelstoffering

17 Loungekussens opnieuw stofferen

Ik kan evt as vrijdag met een paar kussens langs komen en ook stof uitkiezen

Breda (NB)

Meubelstoffering

Eetkamerstoelen Meubelstoffering

stoeltje heeft metalen armleuningen en onderstel.

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Reparatie van een wingchair

Reparatie van een wingchair

Brummen (GD)

Meubelstoffering

Stoeltje bekleden

Stoeltje bekleden

Sleeswijk (NB)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten