Meubelstoffering | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comMeubelstoffering zorgt ervoor dat je geen nieuwe meubels hoeft te kopen, maar dat deze wel weer als nieuw ogen. Je zorgt er op een voordelige manier voor dat je de woonkamer of wellicht je slaapkamer in het nieuw kunt steken. Kies voor een stoffeerderij uit de buurt, op basis van de offertes die ze je aan zullen bieden. Je zorgt er met behulp van ons handige stappenplan voor dat je eenvoudig een specifieke offerteaanvraag plaats, waar men op een uitstekende manier op in kan gaan, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Waar vind ik goede meubelstoffeerders?

Ben je voor je meubelstoffering op zoek naar een uitstekende aanbieder, waar je goed terecht kunt? Ze zitten gewoon bij je in de buurt, al is de kans groot dat je ze nog niet kent. Dat hoeft ook niet, want ze hebben zich aangesloten bij Interieurdeal.com. Plaats je een specifieke aanvraag met behulp van ons stappenplan? Dan ontvang je binnen 24 – 48 uur gemiddeld 6 scherpe offertes, waardoor je op basis daarvan een keuze kunt maken. Uiteraard zit daar ook een uitstekende stoffeerderij uit jouw omgeving bij, zodat jullie direct een afspraak kunnen maken.

 

Materiaal van meubelstoffering

Je kunt bij je meubelstoffering uiteraard kiezen uit een aantal verschillende materialen. Wil je bijvoorbeeld een natuurlijke stof als wol, katoen of linnen toe laten passen, of ben je meer op zoek naar leer? Er bestaan diverse mogelijkheden, zoals echt leder en kunstleder, afhankelijk van je wensen en de materialen die je op dit moment gebruikt. Verder kun je gebruik maken van alcantara. Dit is een polyester dat men onder andere veel gebruikt als een alternatief voor suède, dat veel mensen aanspreekt.

 

Merken meubelstoffen meubelstoffering


JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten