Prijs shutters | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe prijs van shutters hangt sterk af van een aantal verschillende factoren, zoals de lamelbreedte die je wenst en natuurlijk de maatvoering van je raam. Verder is het soort hout en het soort materiaal dat je kiest van belang, net als de bewerking van de shutters en de manier waarop je die wilt bedienen. Ben je benieuwd naar de prijs van shutters in de uitvoering zoals je die voor ogen hebt? Dan is het een goed idee om ons handige stappenplan te doorlopen en op die manier een offerte aan te vragen. De diverse vakspecialisten bij jou uit de buurt leveren je binnen 24 – 48 uur een offerte aan.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Paneelsamenstelling en materiaal

Denk onder andere goed na over de paneelstelling van je shutters. De prijs van shutters is hiervan afhankelijk, aangezien je voor een enkel hang samenstelling, een dubbel hang samenstelling of een café hang samenstelling kunt kiezen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten materialen. Kies voor het hout, de shutters van aluminium of wellicht kunststof shutters die ervoor zorgen dat je nauwelijks onderhoud hoeft te plegen. Uiteraard hangt de prijs van shutters sterk af van de keuze die je qua materiaal maakt.

 

Waar vind ik shutters aanbiedingen?

Vind je de prijs van shutters relatief hoog en ben je op zoek naar een aanbieding? Dan is het een goed idee om eens na te gaan welk deel van je wensen de prijs opdrijft en of je daar eventueel wat aan kunt doen. Vervolgens is het verstandig om eenvoudig online meerdere offertes aan te vragen. Je kunt de aanbiedingen van de vakspecialisten uit de buurt met elkaar vergelijken. Op die manier kom je tot een scherpe prijs voor de shutters, waardoor je de raamdecoratie voordelig aan kunt laten brengen.

 

Prijs shutters merken


Style Shutters Shutters  bestellen
Style Shutters shutters
Zonnelux Shutters  bestellen
Zonnelux shutters
Blend Shutters  bestellen
Blend shutters
Copa Shutters  bestellen
Copa shutters
Taupe Shutters  bestellen
Taupe shutters

Laatste offertes: Shutters

Shutters mat wit

Shutters mat wit

Bergschenhoek (ZH)

Shutters

Shutters offerteaanvraag

raam 1: (195x145 cm); 3panelen, resp. 62, 71, 62 cm, twee panelen (62 +71 cm) scharnierend gekoppeld en links scharnierend bevestigd, derde paneel (62cm) rechts scharnierend bevestigd. raam 2: (165x140); 3 panelen, resp. 52,61,52 cm, twee panelen (52 + 61 cm) scharnierend gekoppeld en links scharnierend bevestigd, derde paneel (52cm) rechts scharnierend bevestigd. raam 3: (110x 95); 2 panelen ieder 54 cm, resp.links en rechts scharnierend bevestigd. alle scharnieren van blinde type.

Wier (FR)

Shutters

shutters voor schuifpui

Niet shutters waar heel veel stof op komt...

Wognum (NH)

Shutters

Shutters offerteaanvraag

Shutters offerteaanvraag

Leiden (ZH)

Shutters

Shutters offerteaanvraag

in de dag, zonder onderlat.

Emst (GD)

Shutters

shutters voor 2 ramen en 2 tuindeuren

shutters voor 2 ramen en 2 tuindeuren

Eindhoven (NB)

Shutters

Shutters voor 2 ramen en 2 tuindeuren

de 2 afmetingen van 90 bij 220 zijn tuindeuren. Welk soort hout wordt gebruikt ? Bijv. lindehout of Paulownia ?

Eindhoven (NB)

Shutters

4 Shutters serre wit

De eerste drie shutters moeten naast elkaar geplaatst worden op een vensterbank. De vierde in een rechte hoek links daarvan.

Well (GD)

Shutters

Shutters 320 x 160 hoog met inbouwschanieren

Shutters 320 x 160 hoog met inbouwschanieren

Well (GD)

Shutters

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten