Screen prijzen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe screen prijzen zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Het gaat om de manier van plaatsen en de bediening die je wenst, maar ook los daarvan rekenen de verschillende zonweringsspecialisten diverse tarieven. Doe een specifieke aanvraag met behulp van ons handige online stappenplan, om tot gemiddeld 6 offertes te komen. Je kunt de offertes met de screen prijzen vervolgens eenvoudig naast elkaar leggen, zodat je de zonwering af kunt nemen bij de meest voordelige vakman bij jou in de omgeving.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Screen prijzen vergelijken

Wil je de screen prijzen vergelijken? Je kunt de  verschillende vakspecialisten stuk voor stuk om hun tarieven vragen, maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om hen naar jou toe te laten komen. Doorloop ons stappenplan om een specifieke aanvraag te plaatsen, op basis waarvan men je binnen 24 – 48 uur gemiddeld 6 offertes uit zal brengen. Vergelijk de verschillende offertes met elkaar, aangezien men je een offerte op maat uit zal brengen. De screen prijzen gelden voor jouw situatie.

 

Plaatsing en bediening screens prijzen

Houd er rekening mee dat de screen prijzen niet alleen afhankelijk zijn van de tarieven van de specialist. Het is daarnaast van belang om goed te kijken naar de plaatsing en de bediening van de screens. Laat de screens op de dag plaatsen, waarbij ze op het kozijn worden geplaatst. Wil je ze liever in het kozijn hebben? Laat ze dan in de dag plaatsen. Kies verder voor een handmatige bediening of wellicht een elektrische bediening, eventueel zelfs met zon- en windbeveiliging. Laat de verschillende vakspecialisten je screen prijzen uitbrengen, zodat je precies weet waar je aan toe bent wat betreft de prijzen van de screens.

 

Merken screens


Somfy Screens  bestellen
Somfy screens
Sunpoint Screens  bestellen
Sunpoint screens
Verano Screens  bestellen
Verano screens
Stobag Screens  bestellen
Stobag screens
Lumenguard Screens  bestellen
Lumenguard screens

Laatste offertes: Screens

2 screens offerteaanvraag

2 screens offerteaanvraag

Heemstede (NH)

Screens

Screen offerteaanvraag

Op zoek naar dealer die dezelfde Lumenguard zonwering kan leveren die ik 9 jaar geleden voor ander raam gekocht heb. Dealer die ik toen had is er niet meer.

Stad aan het Haringvliet (ZH)

Screens

zonwering voor overkapping

Er is geen zonwering te verwijderen en af te voeren

Hoogezand (GR)

Screens

Screens voor woonkamer en slaapkamers

Hoi, ik weet niet precies wat de best keuzes zijn, is het mogelijk dat er iemand langskomt om de verschillende opties te bespreken en de juiste maten te meten als we besluiten de screens te kopen.

Dreumel (GD)

Screens

Screen zonwering in lichtstraat

Screen zonwering in lichtstraat

Weert (LB)

Screens

Twee screens buitenkant ramen

Twee screens buitenkant ramen

Nijmegen (GD)

Screens

Buiten screens voor onze bungalow

Buiten screens voor onze bungalow

Emmeloord (FL)

Screens

Screens Voor aan de zijkant van het balkon

wil wel graag het zelfde doek als het zonnescherm

Maassluis (ZH)

Screens

Screens offerteaanvraag

Screens offerteaanvraag

Apeldoorn (GD)

Screens

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten