Screen prijzen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comDe screen prijzen zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Het gaat om de manier van plaatsen en de bediening die je wenst, maar ook los daarvan rekenen de verschillende zonweringsspecialisten diverse tarieven. Doe een specifieke aanvraag met behulp van ons handige online stappenplan, om tot gemiddeld 6 offertes te komen. Je kunt de offertes met de screen prijzen vervolgens eenvoudig naast elkaar leggen, zodat je de zonwering af kunt nemen bij de meest voordelige vakman bij jou in de omgeving.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Screen prijzen vergelijken

Wil je de screen prijzen vergelijken? Je kunt de  verschillende vakspecialisten stuk voor stuk om hun tarieven vragen, maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om hen naar jou toe te laten komen. Doorloop ons stappenplan om een specifieke aanvraag te plaatsen, op basis waarvan men je binnen 24 – 48 uur gemiddeld 6 offertes uit zal brengen. Vergelijk de verschillende offertes met elkaar, aangezien men je een offerte op maat uit zal brengen. De screen prijzen gelden voor jouw situatie.

 

Plaatsing en bediening screens prijzen

Houd er rekening mee dat de screen prijzen niet alleen afhankelijk zijn van de tarieven van de specialist. Het is daarnaast van belang om goed te kijken naar de plaatsing en de bediening van de screens. Laat de screens op de dag plaatsen, waarbij ze op het kozijn worden geplaatst. Wil je ze liever in het kozijn hebben? Laat ze dan in de dag plaatsen. Kies verder voor een handmatige bediening of wellicht een elektrische bediening, eventueel zelfs met zon- en windbeveiliging. Laat de verschillende vakspecialisten je screen prijzen uitbrengen, zodat je precies weet waar je aan toe bent wat betreft de prijzen van de screens.

 

Merken screens


Suncircle Screens  bestellen
Suncircle screens
Somfy Screens  bestellen
Somfy screens
Estate Screens  bestellen
Estate screens
Stobag Screens  bestellen
Stobag screens
Alluma Screens  bestellen
Alluma screens

Laatste offertes: Screens

2 Buiten Screens

2 Buiten Screens

Velzen (NH)

Screens

Zip screen

Electro is al aanwezig

Halle (GD)

Screens

Screens buitenzonwering

Screens buitenzonwering

Hoevelaken (GD)

Screens

Screens woonkamer

We weten nog niet zeker of we deze kleur nemen

Halle (GD)

Screens

Screen offerteaanvraag

Screen offerteaanvraag

Voorschoten (ZH)

Screens

Screens

Screen op solar

Hierden (GD)

Screens

Screens offerteaanvraag

Screens offerteaanvraag

Hierden (GD)

Screens

3 screens offerteaanvraag

er is nog 1 raam van 1.20 br en 1.40 hoog. Het doeknummer is 71.1207.1 en wij wonen aan de waterkant, dus plaatsing zal van binnen uit moeten gebeuren.

Alkmaar (NH)

Screens

3 Screens voor de woonkamer

3 Screens voor de woonkamer

Vlissingen (ZL)

Screens

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten