Screens | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

merken


Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comScreens vormen een ideale buitenzonwering, al was het maar vanwege het grote aantal keuzes dat je hebt. Je kunt de sunscreens in een aantal verschillende kleuren uit laten voeren, maar je kunt daarnaast kiezen uit meerdere soorten doek. Ben je benieuwd naar de kosten van screens? Dan is het verstandig om ons handige online stappenplan te doorlopen. Je plaatst op die manier een heel specifieke aanvraag, waardoor de verschillende zonweringsspecialisten je een scherpe offerte op maat aan kunnen bieden.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Diverse soorten screens

Uiteraard kun je kiezen uit diverse soorten screens, waardoor je die volledig naar wens aan kunt laten passen. Kies voor de standaard exemplaren, of ga voor een van de screens met ritssluiting. Dit laatste is vooral een goed idee wanneer je op een grotere hoogte woont, of wanneer je een raam hebt waar veel wind op staat. Je zorgt voor meer stevigheid voor de screens, waardoor je daar op een uitstekende manier gebruik van kunt maken. Uiteraard kun je de vakman vragen om een advies, wanneer je het lastig vindt om zelf een keuze te maken.

 

Soorten doek van de screens

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten doeken voor de screens. Standaard wordt er gewerkt met een mix van glasvezel en kunststof, die ervoor zorgt dat het zicht naar buiten prima is en dat de zonwering van hoog niveau is. Wil je nog beter naar buiten kunnen kijken door de screens? Dan kun je ook kiezen voor een andere variant van dit doek. Je kiest voor een transparante variant, waarmee je ervoor zorgt dat het zicht naar buiten optimaal is. Geef dit aan in je aanvraag voor screens, zodat de vakspecialist je precies aan kan geven wat de kosten zullen zijn.

 

Merken screens


Somfy Screens  bestellen
Somfy screens
Sunpoint Screens  bestellen
Sunpoint screens
Verano Screens  bestellen
Verano screens
Suncircle Screens  bestellen
Suncircle screens
Brustor Screens  bestellen
Brustor screens

Laatste offertes: Screens

2 screens offerteaanvraag

2 screens offerteaanvraag

Heemstede (NH)

Screens

Screen offerteaanvraag

Op zoek naar dealer die dezelfde Lumenguard zonwering kan leveren die ik 9 jaar geleden voor ander raam gekocht heb. Dealer die ik toen had is er niet meer.

Stad aan het Haringvliet (ZH)

Screens

zonwering voor overkapping

Er is geen zonwering te verwijderen en af te voeren

Hoogezand (GR)

Screens

Screens voor woonkamer en slaapkamers

Hoi, ik weet niet precies wat de best keuzes zijn, is het mogelijk dat er iemand langskomt om de verschillende opties te bespreken en de juiste maten te meten als we besluiten de screens te kopen.

Dreumel (GD)

Screens

Screen zonwering in lichtstraat

Screen zonwering in lichtstraat

Weert (LB)

Screens

Twee screens buitenkant ramen

Twee screens buitenkant ramen

Nijmegen (GD)

Screens

Buiten screens voor onze bungalow

Buiten screens voor onze bungalow

Emmeloord (FL)

Screens

Screens Voor aan de zijkant van het balkon

wil wel graag het zelfde doek als het zonnescherm

Maassluis (ZH)

Screens

Screens offerteaanvraag

Screens offerteaanvraag

Apeldoorn (GD)

Screens

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten