Stoel bekleden | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comWil je een stoel bekleden, bijvoorbeeld omdat je er erg aan gehecht bent of het wellicht zelfs een erfstuk is? Doorloop ons handige stappenplan, aangezien je daarmee voor een heel specifieke online aanvraag kunt zorgen. Op basis van die aanvraag gaan de verschillende meubelstoffeerders aan de slag en stellen ze een offerte voor je op. Je ontvangt op die manier de exacte kosten voor het bekleden van een stoel, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en wat je van de stoffeerder kunt verwachten. Waar wacht je nog op?

 

Gratis offertes aanvragen

 

Binnenwerk stoel bekleden

Ga je een stoel bekleden? Dan is het verstandig om niet alleen op de uitstraling te letten, maar daarnaast goed naar het binnenwerk te kijken. Bij het bekleden van een stoel kijkt men niet alleen naar de uitstraling van het stof of het leer, maar ook goed naar de kwaliteit van de rest van de stoel. Is het verstandig om daar ook wat aan te doen? Je kunt dit de vakman zelf direct aangeven, maar je kunt daar ook voor kiezen op het moment dat men bezig is en blijkt dat het binnenwerk een opknapbeurt verdient. Jij bepaalt, want jij betaalt.

 

Stoel bekleden met mooi materiaal

Uiteraard kun je een stoel bekleden met  verschillende soorten materialen. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van lederen stoelen? Dan is het een goed idee om eens na te denken over een uni kleur, een gestreept motief of wellicht een dierenprint. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor een metallic uitstraling, een vlechtmotief of een klassieke uitstraling. Wat dat betreft bepaal je zelf hoe je de stoel laat bekleden, zodat je er de komende jaren weer met veel plezier op kunt zitten. Plaats je specifieke aanvraag en ontvang binnen 24 – 48 uur gemiddeld 6 offertes.

 

Stoel bekleden merken


Nader te bepalen Meubelstoffering
Nader te bepalen meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering
Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten