Stoel bekleden | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comWil je een stoel bekleden, bijvoorbeeld omdat je er erg aan gehecht bent of het wellicht zelfs een erfstuk is? Doorloop ons handige stappenplan, aangezien je daarmee voor een heel specifieke online aanvraag kunt zorgen. Op basis van die aanvraag gaan de verschillende meubelstoffeerders aan de slag en stellen ze een offerte voor je op. Je ontvangt op die manier de exacte kosten voor het bekleden van een stoel, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en wat je van de stoffeerder kunt verwachten. Waar wacht je nog op?

 

Gratis offertes aanvragen

 

Binnenwerk stoel bekleden

Ga je een stoel bekleden? Dan is het verstandig om niet alleen op de uitstraling te letten, maar daarnaast goed naar het binnenwerk te kijken. Bij het bekleden van een stoel kijkt men niet alleen naar de uitstraling van het stof of het leer, maar ook goed naar de kwaliteit van de rest van de stoel. Is het verstandig om daar ook wat aan te doen? Je kunt dit de vakman zelf direct aangeven, maar je kunt daar ook voor kiezen op het moment dat men bezig is en blijkt dat het binnenwerk een opknapbeurt verdient. Jij bepaalt, want jij betaalt.

 

Stoel bekleden met mooi materiaal

Uiteraard kun je een stoel bekleden met  verschillende soorten materialen. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van lederen stoelen? Dan is het een goed idee om eens na te denken over een uni kleur, een gestreept motief of wellicht een dierenprint. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor een metallic uitstraling, een vlechtmotief of een klassieke uitstraling. Wat dat betreft bepaal je zelf hoe je de stoel laat bekleden, zodat je er de komende jaren weer met veel plezier op kunt zitten. Plaats je specifieke aanvraag en ontvang binnen 24 – 48 uur gemiddeld 6 offertes.

 

Stoel bekleden merken


Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering
Nader te bepalen Meubelstoffering
Nader te bepalen meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Eetkamerstoelen herstofferen

Eetkamerstoelen herstofferen

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

Meubelstoffering fauteuil 2x

Kleur nog niet zeker. Wel graag mooie contrast stiknaden

Bilthoven (UT)

Meubelstoffering

Bank (2 Zits) Meubelstoffering

De foto's zijn niet heel duidelijk, maar de banken zien er in het echt heel mooi uit. Er zijn maar 2 zitplaatsen doorgezakt. Om een mooi resultaat te krijgen, zullen ze alle 4 opnieuw gevuld moeten worden. Ik wacht uw reactie af.

Warnsveld (GD)

Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

6 Eetkamerstoelen Meubelstoffering

Laren (NH)

Meubelstoffering

17 Loungekussens opnieuw stofferen

Ik kan evt as vrijdag met een paar kussens langs komen en ook stof uitkiezen

Breda (NB)

Meubelstoffering

Eetkamerstoelen Meubelstoffering

stoeltje heeft metalen armleuningen en onderstel.

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Reparatie van een wingchair

Reparatie van een wingchair

Brummen (GD)

Meubelstoffering

Stoeltje bekleden

Stoeltje bekleden

Sleeswijk (NB)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten