Stoel stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comWil je een stoel laten stofferen, of ben je van plan om dat zelf te gaan doen? Het stofferen van een stoel is niet moeilijk, maar het dient op de juiste manier te gebeuren om ervoor te zorgen dat je er de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Zorg ervoor dat je goed weet wat je doet, of vraag eenvoudig meerdere offertes aan bij stoffeerders in de buurt. Plaats je specifieke aanvraag op Interieurdeal.com, zodat zij je precies aan kunnen geven wat er mogelijk is en wat de kosten zullen zijn.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Stoel stofferen door vakspecialist

Laat je de stoel stofferen door de vakspecialist? Dan ben je er in ieder geval zeker van dat dit op een vakkundige manier gebeurt, zodat de stoel weer een groot aantal jaren meegaat. Uiteraard kun je kiezen uit een aantal verschillende materialen en heb je op die manier bijvoorbeeld de kans om een erfstuk opnieuw van stof te laten voorzien. Het grote voordeel hiervan is dat je geen nieuwe meubels hoeft te kopen, terwijl deze toch weer als nieuw zullen ogen. Benieuwd naar de kosten van het stofferen van een stoel? Geef aan wat je zoekt en wacht 24 – 48 uur op gemiddeld 6 offertes.

 

Stoel stofferen en uitstraling

Laat de stoel stofferen om deze in de oorspronkelijke staat te herstellen, of kies juist voor een heel andere uitstraling. Ben je toe aan een nieuwe inrichting en wil je daarom bijvoorbeeld een stoel met kunstleer in een dierenprint toepassen, of ben je juist op zoek naar een meer klassieke uitstraling van het geheel? Je hoeft dan natuurlijk geen nieuwe meubels te kopen, wanneer je nog kwalitatief uitstekende materialen hebt staan. Laat een stoel stofferen en laat hetzelfde doen bij de bank of wellicht een ander meubel dat je hebt staan.

 

Merken stoel stofferen


Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten