Stoelen bekleden | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comJe komt er met het plaatsen van een specifieke aanvraag heel eenvoudig achter wat het stoelen bekleden kost, waardoor je zelf kunt bepalen of je dit wilt laten doen. Je ontvangt binnen 24 – 48 uur gemiddeld 6 offertes van meubelstoffeerders bij jou uit de buurt. Ze bieden je een scherpe offerte aan en zorgen er op die manier voor dat jij goed op de hoogte bent van de kosten. Uiteraard kun je de offertes met elkaar vergelijken en de stoelen bekleden bij de vakspecialist waar je het beste gevoel bij hebt of waar je het minste betaalt.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Wat kost stoelen bekleden?

Wist je dat het bekleden van stoelen voordeliger is dan je zou denken? Je dient er rekening mee te houden dat je geen nieuwe meubels hoeft te kopen, maar je alleen betaalt voor de arbeid en het materiaal dat je toe laat passen. Geef in je aanvraag duidelijk aan waar je naar op zoek bent, zodat men de kosten van het materiaal op de juiste manier mee kan nemen in het aanbieden van de offerte. Op die manier ontvang je een prijs op maat, zodat je weet waar je aan toe bent. Laat vervolgens de stoelen bekleden door een van de uitstekende vakmannen.

 

Voordelen van stoelen bekleden

Stoelen bekleden brengt verschillende voordelen met zich mee. Je hebt op die manier de mogelijkheid om je inrichting een totaal andere uitstraling mee te geven, of ervoor te zorgen dat je er de komende jaren weer met veel plezier gebruik van kunt maken. Bovendien kun je ervoor kiezen om een erfstuk opnieuw te laten bekleden, zodat het niet verloren gaat. Uiteraard kun je de stoelen bekleden om de buitenkant aan te pakken, maar kun je de stoffeerder ook eens goed laten kijken naar het binnenwerk van de stoel of van je bank.

 

Merken stoelen bekleden


Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten