Stoelen stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comJe kunt je stoelen stofferen door daar zelf mee aan de slag te gaan, maar wist je dat het ook hartstikke voordelig is om dit over te laten aan de vakman? De meubelstoffeerders bij jou in de buurt zijn je er graag mee van dienst en zorgen er op die manier voor dat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Uiteraard past men puur vakmanschap toe, waardoor je er in ieder geval zeker bent dat je weer jarenlang op de stoelen kunt zitten, met veel plezier. Wil je graag een offerte ontvangen van meubelstoffeerders bij jou uit de buurt? Plaats een specifieke aanvraag en laat je stoelen stofferen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Stoelen stofferen bij de vakman

Je laat je stoelen stofferen bij de vakman om er zeker van te zijn dat het materiaal op de juiste manier wordt aangebracht en dit bovendien weer een lange tijd mee zal gaan. Je hebt onder andere de keuze uit een aantal verschillende materialen als leer en stof, maar ook binnen die categorieën valt er meer dan voldoende te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een uni kleur, een gestreept motief of wellicht een stoere print. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat de stoelen stofferen op de manier zoals jij dat voor je ziet.

 

Aanbiedingen voor stoelen stofferen

Uiteraard kun je de stoelen laten stofferen door daar veel voor te betalen, maar is het niet veel interessanter om dit op een voordelige manier te laten doen? Plaats je specifieke aanvraag online, zodat de verschillende meubelstoffeerders bij jou in de buurt daar op kunnen reageren en ze je een offerte uit kunnen brengen. Je ontvangt binnen 24 – 48 uur over het algemeen minimaal 6 offertes, waardoor je daar een keuze uit kunt maken. Zo laat je de stoelen voordelig stofferen en zien ze er weer uit als nieuw.

 

Stoelen stofferen merken


Chivasso Meubelstoffering
Chivasso meubelstoffering
De Ploeg Meubelstoffering
De Ploeg meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
JAB Meubelstoffering
JAB meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Wat kost het om 3 grote zitkussens stofferen

Ik zou graag willen weten wat het kost om de 3 zit kussens van .in bank opnieuw te laten stofferen met nepleer

Oss (NB)

Meubelstoffering

Zitting bank

Hallo Martin, N.a.v. ons telefoongesprek vanmorgen hierbij de gegevens. het betreft een bank ban mijn ouders waar alleen de zitting van bekleedt hoeft te worden, heel graag jouw advies over stof/misschien dessin? vriendelijke groeten, Sandra van der Kemp-Brugman

()

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering

het is een oude stoel in prima staat alle stoffering zit vast met sierspijkers, behoeft geen nieuwe vulling enkel nieuwe rode stof moet dienen als sinterklaas stoel, indien mogelijk stoffering op de armleuningen

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Losgelaten naden rasterpatroon stof hoekbank

Nunspeet (GD)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Hulst (ZL)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank.Zie bijgesloten foto

Kunt u een indicatie geven op welk termijn de bank verzorgd kan worden en de tijdsduur van afwezigheid.

Pynacker (ZH)

Meubelstoffering

Bank (3 Zits) Meubelstoffering ( zie foto )

Hallo, wij willen onze Design on Stock Hopper bank incl. hocker opnieuw laten bekleden. Volgens mij zit er nu Staton stof op in donker grijs. We weten de kleur nog niet direct maar verwacht ongeveer dezelfde soort stof en kleur. De bank is verder nog in uitstekende staat al kan ik natuurlijk niet onder de hoes kijken.

Hilversum (NH)

Meubelstoffering

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Fauteuil Meubelstoffering *( zie foto)

Arnhem (GD)

Meubelstoffering

Koningsstoel bekleden

Koningsstoel bekleden

Amsterdam (NH)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten