Stoelen stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comJe kunt je stoelen stofferen door daar zelf mee aan de slag te gaan, maar wist je dat het ook hartstikke voordelig is om dit over te laten aan de vakman? De meubelstoffeerders bij jou in de buurt zijn je er graag mee van dienst en zorgen er op die manier voor dat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Uiteraard past men puur vakmanschap toe, waardoor je er in ieder geval zeker bent dat je weer jarenlang op de stoelen kunt zitten, met veel plezier. Wil je graag een offerte ontvangen van meubelstoffeerders bij jou uit de buurt? Plaats een specifieke aanvraag en laat je stoelen stofferen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Stoelen stofferen bij de vakman

Je laat je stoelen stofferen bij de vakman om er zeker van te zijn dat het materiaal op de juiste manier wordt aangebracht en dit bovendien weer een lange tijd mee zal gaan. Je hebt onder andere de keuze uit een aantal verschillende materialen als leer en stof, maar ook binnen die categorieën valt er meer dan voldoende te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een uni kleur, een gestreept motief of wellicht een stoere print. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat de stoelen stofferen op de manier zoals jij dat voor je ziet.

 

Aanbiedingen voor stoelen stofferen

Uiteraard kun je de stoelen laten stofferen door daar veel voor te betalen, maar is het niet veel interessanter om dit op een voordelige manier te laten doen? Plaats je specifieke aanvraag online, zodat de verschillende meubelstoffeerders bij jou in de buurt daar op kunnen reageren en ze je een offerte uit kunnen brengen. Je ontvangt binnen 24 – 48 uur over het algemeen minimaal 6 offertes, waardoor je daar een keuze uit kunt maken. Zo laat je de stoelen voordelig stofferen en zien ze er weer uit als nieuw.

 

Stoelen stofferen merken


Fanny Aronsen Meubelstoffering
Fanny Aronsen meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Romo Meubelstoffering
Romo meubelstoffering
Nader te bepalen Meubelstoffering
Nader te bepalen meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Burostoel stofferen rug en zit met leer. zie foto

Het is een design stoel die we met leer wil bekleden zoals andere stoelen, Leer is afkomstig van een grote Rolf Benz fauteuil welke niet meer mee doet.

Graft (NH)

Meubelstoffering

2 lederen stoel hoes bekleding op maat koste? Zie foto

Breedte is 54 cm staat verkeerd vermeld bij maatvoering totaal lengte is 480 cm

Middelburg (ZL)

Meubelstoffering

6 eetkamerstoelen. zie bijgesloten foto

We hebben 6 stoelen, graag zouden we deze met 3 verschillende kleuren willen bekleden.

Apeldoorn (GD)

Meubelstoffering

6 stoelen opnieuw stofferen. zie 3 bijgesloten foto's

4 plus 2 stoelen waar we graag een gehele nieuwe bekleding op zouden willen. (geen spoed nodig...) Stoelen met vooral emotionele waarde. vriendelijke groet, Harm Wessels

Gasselte (DR)

Meubelstoffering

2 zitbank rep.springveer

2 zitbank rep.springveer

Spijkenisse (ZH)

Meubelstoffering

2/3 zits bank. Zie foto

2/3 zits bank. Zie foto

Beneden Leeuwen (GD)

Meubelstoffering

Stoel herstoffering. Zie foto

Stoel herstoffering. Zie foto

Bergen (NH)

Meubelstoffering

Caravan kussens opnieuw bekleden. zie foto

Caravan kussens opnieuw bekleden. zie foto

Stadskanaal (GR)

Meubelstoffering

2 Fauteuils Meubelstoffering

Het gaat om 2 gloednieuwe fauteuils waarvan ik de huidige kleur (zwart) niet mooi vindt, dus die wil ik graag vervangen (bijv. Designers Guild of Keymer Manchester 05). Binnenwerk is gaaf (vrijwel ongebruikt). Deze stoeltjes zijn momenteel overal uitverkocht dus zijn erg gewild.

Zevenaar (GD)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten