Stoelen stofferen | Offertes en prijzen vergelijken van vakspecialisten

Soort zitmeubel


De getoonde afbeeldingen zijn niet het definitieve eindproduct, maar zijn ter illustratie om u een duidelijk beeld te geven.

Opmerking: de interieuropdracht heeft alleen betrekking op dezelfde soort zitmeubelen die zijn aangeschaft bij ťťn winkel. Indien er verscheidene zitmeubelen (met verschillen in binnenwerk, status, etc.) hergestoffeerd moeten worden, dan kunt u meerdere interieuropdrachten plaatsen.

Minimaal 10% KORTING via Interieurdeal.comJe kunt je stoelen stofferen door daar zelf mee aan de slag te gaan, maar wist je dat het ook hartstikke voordelig is om dit over te laten aan de vakman? De meubelstoffeerders bij jou in de buurt zijn je er graag mee van dienst en zorgen er op die manier voor dat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Uiteraard past men puur vakmanschap toe, waardoor je er in ieder geval zeker bent dat je weer jarenlang op de stoelen kunt zitten, met veel plezier. Wil je graag een offerte ontvangen van meubelstoffeerders bij jou uit de buurt? Plaats een specifieke aanvraag en laat je stoelen stofferen.

 

Gratis offertes aanvragen

 

Stoelen stofferen bij de vakman

Je laat je stoelen stofferen bij de vakman om er zeker van te zijn dat het materiaal op de juiste manier wordt aangebracht en dit bovendien weer een lange tijd mee zal gaan. Je hebt onder andere de keuze uit een aantal verschillende materialen als leer en stof, maar ook binnen die categorieën valt er meer dan voldoende te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een uni kleur, een gestreept motief of wellicht een stoere print. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat de stoelen stofferen op de manier zoals jij dat voor je ziet.

 

Aanbiedingen voor stoelen stofferen

Uiteraard kun je de stoelen laten stofferen door daar veel voor te betalen, maar is het niet veel interessanter om dit op een voordelige manier te laten doen? Plaats je specifieke aanvraag online, zodat de verschillende meubelstoffeerders bij jou in de buurt daar op kunnen reageren en ze je een offerte uit kunnen brengen. Je ontvangt binnen 24 – 48 uur over het algemeen minimaal 6 offertes, waardoor je daar een keuze uit kunt maken. Zo laat je de stoelen voordelig stofferen en zien ze er weer uit als nieuw.

 

Stoelen stofferen merken


Kobe Meubelstoffering
Kobe meubelstoffering
Reynaldo Meubelstoffering
Reynaldo meubelstoffering
Keymer Meubelstoffering
Keymer meubelstoffering
Designers Guild Meubelstoffering
Designers Guild meubelstoffering
Christian Fischbacher Meubelstoffering
Christian Fischbacher meubelstoffering

Laatste offertes: Meubelstoffering

Stofferen stoel ( zie foto )

Stofferen stoel ( zie foto )

Waalwijk (NB)

Meubelstoffering

Zithoek en 2 stoelen. Zie foto

De stof wordt, eventueel, door ons zelf aangeleverd

Rheden (GD)

Meubelstoffering

2 losse kussens ( zie fotoís )

2 losse kussens ( zie fotoís )

Dieren (GD)

Meubelstoffering

Kussens (voor De Boot) Meubelstoffering

Kussens (voor De Boot) Meubelstoffering

Wierden (OV)

Meubelstoffering

Herstoffering stoel

Stoel is zo goed als nieuw en van een overleden persoon. Om hem passend te maken bij ons interieur is waarschijnlijk alleen een nieuwe stoffering nodig. Wij willen een groffe prijsindicatie hebben om te beoordelen of het de moeite waard is.

Prinsenbeek (NB)

Meubelstoffering

meubelstoffering voor bank

meubelstoffering voor bank

Harderwijk (GD)

Meubelstoffering

Bankstel Machalke herstoffering

Bankstel Machalke herstoffering

Doesburg (GD)

Meubelstoffering

Losse bankhoes zie foto

Ik ben op zoek naar iemand die een losvallende hoes ( tot aan de grond) over deze bank kan maken. Een hoes die er gemakkelijk afgehaald kan worden om te wassen. Ik wil zelf graag de linnen stof aanleveren (hoor dan graag hoeveel m2)

Kloosterhaar (OV)

Meubelstoffering

Inloggen
Geheel vrijblijvend Geheel gratis Alle merken 650+ vakspecialisten